Sincer mie mi se pare ca a vrut cu tine doar un pic de distractzie. poate in seara aceia daca ai fi fost in oras ar fi vrut sa te caute,iti cam dai seama dc te voia mai mult langa el?
nu-i vorba ca el ar fi fost mai golan,dar si asta conteaza,mai ales ca el sta singur intr.un apartament.u te-ai gandit vreodata cate fete a urcat el acolo? sau ma rog... daca te-ar fi placut atat de mult te-ar fi cautat mereu! te-ar fi sunat sa iesitzi impreuna,sa va plimbatzi...
orice drac,daca are langa el o femeie cu cap se cumintzeste pana la urma!
faci bine ca nu-l mai suni si ai decis sa nu mai vb cu el, daca intr-adevar are ceva pentru tine o va face el daca nu altul la rand, baieti mai sunt !
succes!
E genul ala de baiat care are aere "sunt prea frumos" poate te-a placut la inceput dar vroia doar sex asa ca parintii lui te-au indepartat sa nu cazi in ghearele lui, probabil avea si vrajeala din aia maxima in el. deci cand mai intalnesti baieti din astia nu iti mai face sperante, gandeste-te ca vor numai sex
Alcolul asta...ce face din oameni, ii face mai dragastosi , vezi?, de'asta m-am lasat eu.
Pai eu zic ca poate te'a placut putin sau doar a gasit in tine o persoana pe care sa se descarce...ca sa aflii daca te place fi mai indiferenta cu el sa vezi daca insista... poate e invatat ca fetele sa apeleze la el si nu el le ele. Poate ca si el vrea sa faca asa cum iti zic eu tie, adica sa fie indiferent ca sa vada daca insisti.Tu ca sa iesi cu el in oras daca te mai invita din nou nu te lasa prea usor convinsa, prima data zii ca nu ai de ce sa iesi, deoarece el nici nu mai vorbise cu tine o perioada de timp.Il trebi daca ce crede el? Daca tu esti un obiect cu, care vorbeste cand vrea el? Si asa o sa vezi.Cred ca ti'am fost de ajutor. SUCCES!