| CheLoo_6178 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cum puteti sau cum stiti.stiu o fata draguta care am cunoscuto prin intermediul celui mai bun prieten.infine i-am cerut prietenia de 2 ori da la aman2 mi-a raspuns ca cica are prieten da toti zic ca nare. eu cum pot sa-mi dau seama ca ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| Clauditza21 a răspuns:

Pai e simplu... Daca ea nu are prieten si te-a refuzat pana acum de 2 ori inseamna ca nu are atractie fata de tine si a nascocit o minciuna ca sa te tina la distanta.Mai asteapta un timp si vezi ce se intampla. Poti discuta cu ea si o poti intreba ce parere are despre tine ca sa te asiguri daca te place sau nu. Discutia ar fi indicat sa aiba loc fata in fata, nu pe mess sau la telefon, astfel iti poti da seama cat de sincera e. Daca nu, sunt sigura ca mai exista o multime de fete care ar fi dispuse sa iti accepte prietenia.Succes!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te place, iti spune: da, vreau sa incercam sa fim impreuna, sau: ma mai gandesc la asta. Cand iti spune ca are prieten desi n-are inseamna: te rog lasa-ma in pace fiindca nu te plac deloc si vreau sa scap de tine cat mai repede.

| EuCuTine a răspuns:

Man intra pe profilul meu si vezi ce problema am eu si acolo vezi si niste raspunsuri foarte bune. Eu zic sa o lasi balta cum mi a zis mie un prieten bun 3 zile fi mort pentru ea adica nu ii rspunde nimica nu ii da sms si vezi cum reactioneaza.

| Anonimuluscyk a răspuns:

Intreab-o! Scriei un biletel! Fara sa vada cineva! Ca dupa aia fac misto de tine