Nu ai dat destule detalii dar sună puțin toxică toată treaba.
Dacă te caută doar când e trist/într-o stare proastă,sau are stima de sine scăzută, poate să te folosească pe post de pansament emoțional, pentru a umple anumite goluri sau să se simtă el mai bine. ( În cazul ăsta,nu-i mai da acces la tine, oricât de mult ar încerca să facă la fel din nou sau să promită schimbarea )
Dacă te caută cand e fericit și dispare cand are o stare proastă/perioada mai grea :
-Poate nu simte că poate să vorbească unele lucruri cu tine,nu are încredere sau nu e destulă apropiere.(În cazul ăsta poți încerca să te apropii mai mult de el, să-i arați că ai încredere și poate și el,sau fii alaturi de el și atât, în final înțelege singur că e safe să-ți spună orice)
-Posibil și să reacționeze el așa în general la situații de genul/perioade mai neplăcute(În cazul asta e puțin toxic, dar probabil are nevoie de sprijin și ajutor)
-La cazurile mai rare, poate avea o tulburare de personalitate, cel mai probabil ar putea avea bipolaritate.(În cazul ăsta are nevoie de foarte mult ajutor, medicația necesară, poate terapie și toata energia, respectiv răbdarea ta )
Sper că te-am ajutat și nu am omis nimic.
Adica acela este deprimat si tu vrei sa il consolezi? Vezi sa nu te atasezi prea multr de el si sa suferi tu după aceea, ăla sigur vrea doar sex, poate s-a despartit de sotie sau de prietena si i ti baga tie vrăjeli are perioade nasoale, si daca are ce, unde l ai cunoscut pe Faceboock?
Nu dai indeajuns de multe detalii pentru a-mi forma o parere. Ce probleme are? Ce fel de om e? Ce varsta are?
Pai cel mai important ar fi sa te hotarasti la ce vrei tu.
In afara de asta, ai cunoscut persoana respectiva fata in fata?
Vrei sa o cunosti fata in fata?
Vrei sa ne intrebi cum sa il testezi? Este simplu incearca sa intrebi ce vrea de la tine, cum vede relatia cu tine...
In orice caz oferi prea putine informatii pentru ca eu sa iti pot fi de ajutor.
Bafta
linarkfts întreabă: