anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog. Am citit pe net ca e posibil sa ramai insarcinata chiar daca esti virgina, este adevarat? Chestia e ca am facut baie cu iubita mea dar nu si-a pierdut virginitatea dar eu am eliberat spermatozoizi in apa. E posibil sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Mihaelazet8 a răspuns:

Pentru a ramane insarcinata trebuie ca spermatozoizii sa patrunda in vagin si acest lucru nu cred ca s-a intamplat.sincer mi se pare imposibil ca o fata sa ramana insarcinata daca e virgina.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai citit cumva pe un site de specialitate sau asa o vorba scrisa de cineva aruncata in vant? Cum crezi ca poate fi vorba de asa ceva din moment ce nu ai facut sex niciodata? Nu stii ca sperma lui trebuie sa ajunga la ovul.Pe care....Nu mai spun ca oricum nu vei intelege.Deci nu ramai insarcinata ca ai facut baie cu nu stiu cine.

| Felys a răspuns:

Poate ramane insarcinata si daca e virgina deoarece himenul nu este compact,nu acopera complet vaginul,dar nu poate ramane insarcinata in apa, mor spermatozoizii in mediu exterior, iti dai seama ca daca era asa cate femei ramaneu gravide la mare sau in piscine, cati barbati nu se excita la ce vad acolo, deci poti sta fara frica

| Cristiann25 a răspuns:

Acum nu a ramas ca ai terminat in apa dar DA poate ramane insarcinata si daca e virgina.Eu am mai zis de multe ori pe aici nu stiu de ce va apucati de ceva daca nu sunteti informati? Copii care n-au pic de educatie sexuala.Parintii ii aveti degeaba!

| TizZu15 a răspuns:

Nu,daca nu a ejaculat in tine nu este nici o sansa.

| tinka1 a răspuns:

Sexul in apa nu poate aduce la o sarcina! Sa fiti atenti data viitoare

| andreeaionabianca a răspuns:

Daca nu ai facut vreo prostioara in apa nu ramane FUNDA?