| TheFlower a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog!
Am o mare problema(pentru mine):Am fost cu un baiat(o saptamana)dar ne-am despartit din cauza celor invidiosi(il sunau si ii spuneau sa ma lasa in pace si cica am eu pe altcineva). Eu il iubesc numai pe el:X

Doar ca de cand ne-am despartit colegul lui de clasa si in acelasi timp (cred) cel mai bun prieten al lui vine mereu la noi in clasa si cand ma vede incepe imediat sa zica:Unde e X...Il chem acum etc.Ba chiar intr-o zi a venit cu el in clasacryingiar eu nu am vb cu el pentru ca nu a vb cu mine. S-a dus si a vb cu baietii din clasa de la noi iar prietenul lui ii spunea sa vina sa vb cu mine si el a zis ca vb cu baietii(m-a evitat)

Astazi a venit iar ala si mi-a zis ca vrea X sa se impace cu mine.
Eu cred ca vrea doar sa faca misto de mine dar nu sunt sigurastraight face

Dar nu stiu ce sa zic caci daca chiar ar fi asa(el sa vrea sa ne impacam)eu as accepta deoarece nici nu am apucat sa ne sarutam, nici sa ne pup dar nu asta conteaza.

As vrea sa stiu ce ar fi bine sa fac? Ce m-ati sfatui?
P. S:Cand vine acel baiat si vb despre X imi provoaca asa niste fluturasi in stomac, nu ma mai pot concentra in ore ba chiar intr-o zi au venit amandoi si cand au plecat prietenul lui i-a spus:Vezi ma X sufera dupa tine.Atunci eu am inceput sa plang si nu ma puteam opri(bine ca nu m-au vazut). Stiu ca imi veti zice sa nu il bag in seama, sa nu ii dau importanta ca va renunta dar o tine cu asta de mai bine de 3 saptamani si nu mai termina. I-am spus sa termine!

Nu voi spune acum ca nu pot renunta la X ci voi spune ca nu vreau pentru ca il iubesc:X

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca lasi putin incapatanarea si orgoliul,vei fi mult mai fericita!
De ce nu-l iei frumos deoparte sa-i spui clar "de venit la mine in clasa,vad ca esti nelipsit! Ce anume vrei?"
Si,accepta sa te impaci,vorbeste cu prietenul comun, cred ca si baiatul vrea sa se impace dar ii lipseste curajul sa-ti spuna ceva si apeleaza mereu la celalalt!
Hai, poti!
Vrei?

| RazvanGeorge a răspuns:

Hmm.complicata situatie. Sfatul meu este sa faci tu primul pas: sa il inviti undeva (la un suc sau la o plimbare dupa scoala) si sa lamuriti impreuna totul.