Nu ai cum sa il faci cret, doar daca eventual iti faci permanent. Daca il ti impletit non-stop va sta cret cateva ore dupa ce il desfaci, atat.
Seara dupa ce faci baie si ai parul umed impartel in 3 parti si il impletesti asa obtii cam 3 codite si sa fie legate strans, apoi dimineat apoti da cu ceva fixativ nu oridecare ci din acela modelator si rezistent du-te la magazin si cumpara-ti unul intrebi pe vanzatoare ce e mai bun si cum se numeste si asa ar trebui sa tina
daca nu...asa e firul tau de par ...sau mai simplu ai putea sa-ti faci permanent care va tine cateva luni apoi isi va revenii la loc
Hii . Eu in cea mai mare parte a timpului il tin in coc, sti acum e cald si nu prea am optiuni. Poti sa iti face multe codite, daca il tii in coc o sa se faca cret la varfuri asa e la mine , sau cel mai simplu si usor il faci cu ondulatorul , nu este scump, in magazine poti gasi la 50-70 de lei max.
Succes cretulinooo
Funda si mie? Ca asa imi sta binee cu fundita
Nu te rog nu fa asta am parul cret si il vreau drept crede-ma e mai frumos cu el drept poti sa iti faci multe coafuri
Ia tot cateva fire (putin mai multe) iar apoi impletestele si tot asa pana iti vei face parul. Normal ar trebui sa te tina cel putin 2/3 zile :* Nu uita, ia mai multe portiuni de pari ca sa faci mai multe codite impletite dupa ce te-ai spalat pe cap si ai parul ud si nu ti le desfaci numai a doua zi :* Fundita ?