Buna!
Multi baieti sau fete petrec timpul la calculator si ii pacalesc pe altii.De unde stii tu ca e adevarat ce spune? Poate ca e cu 15 ani mai mare ca si tine sau mai mut sau mai putin..Cum spuneam pe internet sunt multe pericole!
Serios fa-ti un prieten real!
Uite refuzal si incheie orice subiect cu el intrerupe legtura! Poate o sa te violeze daca va intalniti poate cine stie ce e el.
P.S: Niciodata sa nu ai incredere in tipii de pe net!
Da potiaccepta.Dar, ai grija poate baatul are alte ganduri acum depindesi ce fel de relatie este intre voi si ce ati vorbit.Nu ai nimic de pierdut daca te vei intalni cu el.Bafta!
Da poti iesi cu el dar intr-un loc public..in parc, la o terasa. Sa nu cumva sa te cheme undeva printre blocuri, la marginea orasului sau mai stiu eu si tu sa te duci. Ai grija de tine:*
Dacă nu-i bronzat la umbră,n-are lanţ de aur la gât, ceafa groasă, un ciorap pe cap şi un cuţit în mână, şi nu-l cheamă Gigi Pârnaie, eu zic să accepţi.
NU! indiferent de ce vor spune ceilalti nu iesi! cine stie ce pedofil o mai fi si ala vreau sa spun ca m-am uitat la o emisiune cand o fata a facut cunostiinta cu un baiat pe net si cand s=au intalnit el se purta frumos cu ea si ii cumpara orice dorea si pana la urma s-a dovedit a fi un de ala ..proxonet sau ceva de genu care obliga fetele sa se culce pe bani.NU IESI CU NECUNOSCUTI!
Poate printr`un parc, unde este multa lume care iti poate sari in ajutor in caz de ceva...
Afla multe lucruri despre el. Daca vrei incearca sa aflii de la prietenii lui cate ceva despre el si acest lucru il poti face daca are facebook.
Niciodată să nu ai încredere în persoanele de pe internet! Nu ştii cine se ascunde de fapt după acel monitor, crede-mă! Ai grijă! nu fă greşeala asta, de a ieşi cu el.
KatiMe27 întreabă: