| Samira_6796 a întrebat:

Ajutati-ma va rog...am fost amika cu un tip de 24 de ani eram indragostita de el lulea... dupa aceea ne-am combinat, dar nu am mai simtit nimic pentru el pur si simplu il uram, iar acum regret k i-am dat papucii...nu stiu c sa mai cred, ajutatima.mersi

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca esti cam confuza, poate ca nici tu nu sti ce simti, eu zic sa te gandesti bine, sa iti pui tu prima data gandurile si sentimentele in ordine, fa ceea ce simti, daca crezi ca il iubesti, vb cu el si spune-i ce simti, daca te iubeste sigur se va impaca cu tine...

| valy a răspuns:

Poi. ti-a disparut atractia pentru el sau ai ajuns sa il cunosti si nu mai e asa de grozav cum era inainte...sa stii ca unele persoane din viata noastra sunt menite sa ne ramane amici si doar atat...

| simoSTAR a răspuns:

Pai incearca sa vb cu el, nu ai altceva mai bun de facut.intrebarea asta nu iosi are rostul... daca ai fost cu el, nu ai dc sa iti fie rusine, sa te feresti de el.trebuie sa discuti cu el sa ii spui ce simti.doar asa vei stii ce ai de facut

| marsy a răspuns:

Trebuia sa nu te pripesti... sa te gindeste BINE! Dupa ce pierzi. apreciezi.
Poate iti este dor de el.
Acum ce poti sa faci? daca ai vrea sa te intorci la el. fa-o!
daca nu. mergi mai departe. sh uita-lwinking

| georgiana a răspuns:

Buna! Gandeste-te de 10 ori inainte de a actiona pentru ca astfel vei rani multe suflete, putea sa fie altul in locul lui...sau puteai fii chiar tu, cum te-ai fi simtit?sad
Poate mai poti rezolva ceva, dar inainte de asta sa fii sigura ca vrei acel lucru! by. take care...:*

| cary a răspuns:

Pai il iubesti sau il urasti? daca iti pare rau ca i-ai dat papucii cred ca ar trebui sa vorbesti cu el...nu il urai degeaba.sigur te enerva ceva la el...lamureste lucrurile...vezi daca mai ai vreo sansa sa va impacati si poate cine stie... poate ti se aprind iar calcaiele dupa el!

| miky_3198 a răspuns:

Poate ca ai ajuns sa-l cunosti si sa ajungi la ideea ca el nu este atat de grozav ca inainte tongueapp tu ce varsta ai?

| NoName0011 a răspuns:

Tu cati ani ai?

| Samira_6796 explică:

15 ani am