| Qqqq1 a întrebat:

Ajutați-mă vă rog, am fost pusă într-o astfel de situație intrețineam o relație sexuală cu un băiat și a intrat peste noi un bărbat m-am simțit foarte jenată și l-am rugat pe prietenul meu să terminăm acela a ieșit din cameră după stăteam doar cuprinși dar goi la un moment dat a intrat iarăși bărbatu cela de data asta gol, m-am speriat foarte tare si am început a plânge, el s-a apropiat de mine si voia sa ma atinga prietenul meu i-a spus sa ma lase in pace, nu putea sa ii faca nimic caci era in stare de ebrietate bărbatu cela el era dintr-o companie cu prietenii noștri, până la urmă acela m-a lasat in pace oricum nu pot uita acel moment si ma simt traumata înăuntru, acum vreau sa știu daca acea persoana poate fi pedepsită... va rog mult ajutați-ma

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat voi erati in casa voastra si nu ii permiseseti intrarea in casa, poate fi pedepsit ed politie pentru patrundere prin efractie. Daca faceati sex pe unde apucati, era dreptul lui sa fie acolo gol in aceeasi masura in care era dreptul vostru.

Răspuns utilizator avertizat
| mentholinks a răspuns:

Daca nu ti-a facut nimic de ce sa fie pedepsita? E vina voastra ca va fteti pe unde apucati.

| Roliii a răspuns (pentru mentholinks):

Ba tu esti prost? O intrat **** ala peste ei, realizezi?

| Qqqq1 explică (pentru mentholinks):

Nu a fost ăsta mesajul, eu mi-am uitat lucrurile personale acolo, și acum el nu vrea sa mi le dee, am decis ca sa imi dee lucrurile trebuie sa il sperii cu ceva, sa spun ca il dau la politie pentru fapta ce a facut-o sau chestii de genu, de asta si am cerut ajutor, de criticat tt sunteti buni, sa fi fost in locul meu nu m-ai apucai sa scrii!

| Raluca199427 a răspuns:

Ar trebui sa ai grija unde faci sex happy. Cum adică nu putea sa ii facă nimic ca era in stare de ebrietate? Din contra trebuia sa acționeze și in secunda doi de când a intrat peste voi sa numai stați la discuți și sa plecați. Nu are ce sa ii facă poliția pentru ca nu ai dovezi concrete împotriva lui! Și pana la urma de ce ai face sex cu un grup de oameni in preajma voastră?