| victory a întrebat:

crying ajutati-ma va rog... ce s fac? ma intilnesc cu iubitul meu de 8 luni(ne cunoastem de 1 an jum.)cei drept e o relatie la distanta(el ii in Italia)problema e ca eu m-am saturat pur si simplu de el, aveam momente ca, credeam ca nu pot far el, il iubeam(nu stiu poate ca ink si acum il iubesc, am fost cei mai buni prieteni pina kn el nu s-a indragostit de mine)de fapt nu pot nici cu el nici fara el. el e dependet de mine, uffffffff crying sunt unika pers.care eventual il mai atrn de viata si ii dau puteri pentru.ca ii f.greu acolo(are 18 ani si invata e impreuna cu familia insa nu pre se inteleg) de cind e cu mine s-a schimbat pozitiv asta au obeservato si prietenii lui si mama sa...insa eu m-am saturat, asta vara am incercat sa pun punct si i-am zis ca gata vreau sa ne despartim ca eu nu mai pot.de la inceput mi-a placut cum reactionase(ca eu plingeam)a incercat sa ma linisteasca mi-a zis ca imi accepta decizia, si mai tirziu a inceput el a plinge va inkipuiti crying m-a rugat sa nul las ca ramine singur fara nimeni ufff.kit mii de greu si peste vreo ora i-am zis ca m-am razgindit cu speranta poate ca se va schimba relatia noastra spre bine insa, deloc. acum iarasi ii plceat peste hotare altadata stateam si l asteptam cu nerabdare sa vina acasa si sa vb insa acum pot sa stau zile intregi fara ca macar sa ma gindesc poate la el sau sa-mi fie dor. ce sa fac? ce sa fac? ca el simte f.bine ca am devenit mai rece, nu stiu ma tem enorm pentru. el. sfatuiti-ma va rog ce sa fac cu el?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te desparti de el. Este adevarat ca multi tineri fac lucruri necugetate din dragoste, dar nu cred ca orietenul tau este atat de slab (sufleteste) incat sa faca asta. Trebuie sa fii mai hotarata, mai ferma. Eu, daca as avea un prieten, i-as spune : "Ma despart de tine!" si as fugi, fara sa ma uit inapoi. Dupa aceea, i-as sterge numarul de telefon din agenda, ID-ul din lista si mi-as ocupa timpul cu alte activitati.

| ATHOS a răspuns:

Sa-ti vezi de viata ta. El se va descurca, fii linistita.
Comunica decizia ta, asa este corect.
Bafta!