| Anielad a întrebat:

Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi ca sint disperata! Cum as putea sa uit baiatul pe care il iubesc? Il iubesc enorm si l-am iertat de 3... el incepuse a vorbi cu fost dar pe mine ma mintea si nu vroia sa stiu nimic dar din intimplare i-am vazut,dar l-am iertat,acum nu mai pot numai eu il sun si il caut,deaorece nu pot fara sa-i aud vocea inainte de culcare fara sa stiu ca e bine si e acasa,dar el tine la mine stiu asta dar nu cred ca ma iubeste ca daca m-ar fi iubit nu se intorcea la fost de atitea ori,Ce sa fac cum sa-l uit, daca il vad zilnic la scoala, ajutati-ma va rog cu niste sfaturi sau sa-l fac gelos sa ma caute singur?

Răspuns Câştigător
| manuel72 a răspuns:

Nu esti asa convinsa ca vrei sa-l uiti, tu chiar ai vrea sa se intoarca la tine.E adevarat ca iubind se face orice pentru partener, dar cateodata trebuie sa ne uitam in oglinda cu orgoliu si demnitate.Nu esti presul pe care el isi sterge picioarele.

| Anielad explică (pentru manuel72):

Stiu isi sterge picoarele, si multe promisiuni mi-a facut pe care nu lea tinut nici o data.Da as vrea sa se intoarca pentru ca il iubesc foarte mult, multi mi-au spus ca nu merita dar nu pot.Si imi pare ca nu o sa mai intilnesc pe cineva sa iubesc la fel de mult.Dar nu stiu ce sa fac ca macar sa fie gelos, esti baiat ajuta-ma te rog, ce de obicei ii fac gelosi?

| manuel72 a răspuns (pentru Anielad):

Asculta,de ce iti faci rau singura? Cum poti iubi pe cineva care nici macar nu te respecta? In primul rand despre asta e vorba, apoi despre sentimente care la el se pare ca sunt inexistente.Intelegi ca se intoarce la tine doar cand cate una ii da papucii? Din ceea ce povestesti e un superficial egoist cu care nu-ti poti face planuri de viitor.Inca putin si isi aduce pipitele acasa la tine. Unde ti-e respectul de sine? Nu e singurul baiat din lume.

9 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Esti disperata, baietii nu raspund bine la disperate ca tine. Daca il ignori, iti va manca din palma.

| Anielad explică (pentru Awesom):

Cum anume? Eu in suflet sint disperata cind ma intilnesc cu el nu arat asa ceva!

| neutrino a răspuns:

De ce sa-l uiti? Un asemenea baiat merita iubit!

| Anielad explică (pentru neutrino):

Cum merita iubit? daca s-a intors de 3 ori la fosta iubita mintindu-ma

| Danysan a răspuns:

Uite cum trebuie sa te incerci sa procedezi :Gandeste-te ca ti-a facut un rau si daca Te Iubea la fel probabil ca ar fi incercat sa se Impace cu tine. Incearca sa faci altceva sa practici sport sa desfasori activitati care sa te faca sa iti treaca Timpu.Incearca sa socialiezezi sa iti maresti cercul de cunostine sa cunosti Baieti noi si sa incerci sa iesi cu ei.Cum l-ai Iubit pe asta poti sa Iubesti iar. Undeva acolo te asigur ca se afla un Baiat care Te va Iubii mai mult de cat iti poti Imagina, dar trebuie sa incerci sa iesi si sa intalnesti Persoane noi.

| Anielad explică (pentru Danysan):

Multumesc frumos de ajutor, voi incerca, dar nu cred ca voi putea, nici nu pot sa ma concentrez pe alte ocupatii cind sufletul ma doare si gindul zboara.Dar o sa incerc:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita.l.e clar ca iubeste pe alta si nu vrea sa te raneasca. Bafta.