| ReadyToHelp a întrebat:

Ajutati-ma va rog cu un sfat. M-am despartit de prietenu meu ieri sh ne-am intilnit doar 1 zi i-am zis ca nu vreau sa ma intilnesc pentru ca trebuie sa ma ocup la pian, el isna azi mi-a zis ca se sinucide daca pina martea viitoarea nu voi fi iar impreuna cu el, sau chiar vine la mine sh de fata mea se ucide. Ce sa fac?/Sint foarte speriata, nuv reau sa moara dar nul iubesc si nu sint fericita alaturi de el. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Doamne astia sunt cei mai patetici reprezentati masculinioh go on
El crede ca daca te santajeaza o sa fii cu el din nou sau cum?laughingCe pateticraised eyebrowsParaseste-l fara regrete.Fiecare om e responsabil pentru viata lui. Punand cazul patetico-dramatico-amuzanto in care isi toarna benzina in fata ta, vine cu cutitul, cu pistolul sau cu funia, da-i doua palme, potoleste-l si apoi poarta o discute civilizata cu el.Nu merge nici asa si continua sa te urmareasca si sa te hartuiasca? Politia-112winking

11 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Deci intalnestete cu el o zi, poarta o discutie foarte serioasa cu el, fa -l s aintekeaga ca nu il iubesti.ca te va face sa suferi daca te obliga sa stai cu el.Trebuie sa inteleaga, iar tu sa nu te apropii de el, fii tot timpul respingatoare altfel el va vedea ca si tu vrei sa continui si va continua sa te preseze.
succes. n e anunti ce ai facut

| Marynna a răspuns:

Eu nu cred ca se va sinucide. Ce face el se numeste santaj emotional.Probabil ca te-a vazut ca nu vrei sa pateasca nimic din cauza ta, si profita de acest lucru.Incearca sa ii explici ca nu esti fericita alaturi de el si fa-l sa inteleaga nu trebuie sa se omoare pentru asa ceva

| Miauti a răspuns:

Se numeste santaj! si orice om poate folosi mi de tehnici de a agata fete, de as pastra iubita...
Daca nu il iubesti atunci de ce iti mai faci griji? sa se sinucida, mai scapam de un prost. Daca vrei sa scapi de el nu ii mai raspunzi la telefon, nu te mai intalnesti cu el indiferent de ce afli, le povestesti la parinti ce ti-a zis fostul ca sa afle si ei. Pentru ca s ar putea sa nu se mai sinucida ci sa te ameninte ca te va omora sau chiar mai rau sa te violeze.

| georgegs a răspuns:

Sincer am auzit de oameni prosti dar sunt si exagerari lasa-l in pace daca nu te simti bine spune-i verde in fata dar acum zica ca daca faci asta se va sinucide cu sigurta sincer acel baiat incerca sa fie cu tine prin misloace prostesti asa ca incearca sa il iei la goana nu o s-o faca daca are capu pe umeri big grin succes

| dedesh a răspuns:

Hmm.nu-l cunosc pe tip, ca sa iti zic daca e in stare sa faca acest gest sau nu.insa stiu ca baietii(majoritatea)sunt niste mincinosii, care vor sa ne foloseasca dupa bunul plac, ca si cum noi am fi niste marionete. daca zici ca nu il iubesti si nu esti fericita cu el, iti va fi mult mai usor sa treci peste aceasta despartire.incearca sa ii explici exact ceea ce simti. daca te intelege, e bine. daca nu, spune-i ca e problema lui.va gasi o fata in viitorul apropiat. daca sunteti "suflete pereche" crede-ma va veti impaca mai tarziu, ceea ce nu credwinkingnu e frumos din partea lui sa te santajeze asa.nu poti fi indiferenta la vorbele lui? atunci incearca.nu cred ca va face acel gest, crede-ma.

te pup si ai grija de tine! nu fi stresata din cauza asta. daca nu merge de vorba buna, va intelege pe viitor.hee hee

| Zâmbărici a răspuns:

Exagereaza si abereaza doaroh go on

| juliajulia a răspuns:

O fi emo dragalaughing

| z8 a răspuns:

Asta-i de viitorwinking. Oricum sa-ti fie prieten sau ceva deja nu se mai pune problema dupa ce face d-astea.

eu vad 2 variante : 1 Te duci la el acasa, cand nu e el acasa, ( sau vb la telefon ) si vorbesti cu maica-sa sau cu tatal lui. Ii spui cum sta treaba. 2. Daca prima varianta cumva nu merge si chiar il crezi, il stii ca nu-i mistocar si ca e mai depresiv...suna la politie. Tu de pierdut nu ai ce sa pierzi ( nu platesti nimic ).

Daca in final omu decide sa WOOHOO => x_x, oricum nu e vina ta, dar apeland la parintii lui, parte din vina e vina lor, apeland la politie parte din vina e a politiei.

PS. Nici eu nu cred ca se va sinucide, mai ales dupa 1 zi. Dar cine stie, cu cretini d-astea nu merita sa risti.

| ReadyToHelp explică:

Mersi mult la toti pentru sustinere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma nu stiu depine de persoana daca ii un tip serios nu stiu de ce o zis asa... dar daca e unu smecher un gagicar dinasta, stai linistita ca ii vrajeala numa, si mie 2 mi-or spus din astea, si sa stii ca m-am speriat, dar nu s-a intamplat nimic i-a trecut repede, aste-a parerea mea is numa vrajeli de a lor sa ne foloseasca cum vreau ei.:*

| VPep a răspuns:

Incearca sa ii explici exact ceea ce simti