Trebuie sa te hotarasti daca il iubesti sau nu... dupa ce ai hotarit te apropii de el si iti ceri spuze si daca raspunsul e da si tu ce ai de facut dar daca nu...iti ceri scuze si ii spui ca sa ramineti doar prieteni
sperca te-am ajutat...
El si-a deschis sufletul sperand ca sentimentul este reciproc si simte ca tu acum o sa te feresti de el si involuntar o sa se fereasca de tine. Cel mai bine ar fi cand te asezi langa el sa il iei de mana si sa zambesti. Chiar daca nu il iubesti, sunt sigur ca ti la el ca prieten si el te place nu (probabil nici el nustie ca te iubeste dar a crezut ca prin afirmatia respectiva iti cere prietenia, desi cred ca era mai usor sa te scoata la un film sau sa iti fure un sarut)
Salut, poate sa te fi atasat de el nu sa fie iubire adevarata, incearca sa te gandesti la el ca si cum ai fi impreuna cu el, daca te vei simti foarte bine,... poate fi o iubire bafta si succes
Eu ma gandesc ca el spera sa-i spui ca tie iti place de el iar acum e dezamagit dar pe tine te deranjeaza ca nu vb cu tine?
Da dar nu sunt prea mica sa tin o relatie cu el? ( am 12 ani si el tot e in clasa paralela cu mine)
Multumesc nu pot da la toti funda daca as putea as da dar asa scuzatim daqr dar unul a fosc raspunsul cistigato
El a fost sincer si ti-a spus ce simte. Daca si tu ai aceleasi sentimente spuneile dar ai grija la sentimente.Eu am patit cam la fel un baiat mi-a zis ca ma iubeste si eu i-am dat de inteles ca si eu. Ne uitam mereu la filme era romantic dragut si cand am plecat la mare si-a inchis telefonul ca sa aflu dupa ce vin ca atat cat am fost eu plecat umbla dupa una si aia la refuzat si dupa a ramas cu mine. Mie nu mi-a convenit asa ca i-am zis sa ne despartim si a zis ca e de acord ca si el vroia sa imi zica asta si de atunci nu ma scoate din curva isi pune prietenii sa ma injure si restul. Take care!