| mabo a întrebat:

Ajutati-ma va rog din suflet! cum sa uit un baiat cu care sunt de aproape de 3 ani si am ajuns sa il iubesc mai mult de cat orice pe lumea asta dar ar fi nevoie mi-as smulge inima din piept pentru el, mi-as da viata. c sa fac sa il uit ca nu mai putem continua relatia, ajutati-ma k imi vine sa ma arunc de la balcon.crying(((

Răspuns Câştigător
| IoanaMra a răspuns:

Nu ai ce sa faci.decat sa astepti sa treaca de la sine. Eventual sa iti iei inima in dinti si sa iti infrunti starea de melancolie si sa iesi pe afara, sa te plimbi, sa iesi cu prieteni, sa mergi in discoteca. Nu te lasa doborata de asta, o sa vezi ca dupa ce treci peste o sa iti spui ca ai fost o tantalana ca ai suferit, chiar daca au fost 3 ani. Stiu ca acum inima ta e sparta.da stai linistita si gandeste pozitiv sau macar incearca. Daca vrei sa mai vorbim imi poti da mesaj cu id'ul tau. Mi'ar place sa mai vorbim! Ai grija de tine si stai departe de balcon! >big grin

34 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns (pentru mabo):

Iti doresc numai bine si sa fii fericita, nu te cunosc, dar cred ca meriti!
T pup!

| AIRIUS a răspuns (pentru mabo):

Iti doresc numai bine, si sa fii fericita!
Nu te cunosc, dar cred ca meriti!
T pup!

| mabo explică (pentru AIRIUS):

Iti multumes din suflet, nici nu stii cat m-a alinat faptul ca am mai schimbat cu tine niste vorbe.t pup

| mabo explică (pentru AIRIUS):

Cf? am vazut ca spuneai ca n poti sterge contul de aici, dar toate intrebarile si raspunsurile cum le pot sterge ca poimaine ma mut j trebuie sa ii dau tot c are pe la mine(printre care si laptop-ul si net-ul.)si nu vreau sa vada c am vb p aici j k sufar din cauza lui.pup