| Aurelcristea a întrebat:

Ajutati-ma va rog.E foarte jenant ce spun dar simt nevoia sa cer niste sfaturi in privinta asta pentru ca simt ca cedez psihic..Aseara eram in club pe la 4 dimineata aproape 5..si eram beat..si doamne nu stiu cum sa zic dar eu avand 17 ani am fost convins de un gay sa fac sex cu el si am ramas cu traume grave dupa asta...Eram beat si nu realizam ce fac dar mi-a ramas in minte si acum mi-e si scarba sa mai mananc, ma simt ca un nimic si mi se pare josnic ce am facut.Mi-au ramas in minte toate lucrurile scarboase de aseara...mi-e putin jena sa le spun..meh.
As dori sa stiu si eu ce pot face sa uit tot pentru ca, cum am zis mai sus mi-e si scarba sa mai mananc. Va rog sa nu radeti de mine. Daca se poate vreau un sfat despre cum sa fac sa uit mai repede..ca sunt total traumatizat..Multumesc

Răspuns Câştigător
| DoarAlin a răspuns:

Pentru asta exista psihologul. Acolo poti explica fara pic de rusine ceea ce s-a intamplat, crede-ma, altii ajung acolo in situatii si mai rele ca a ta.
Iti dai seama, nu poti uita ce ai facut acum 10 ore... dar ca sa te simti mai bine, poti sa-i rupi, la figurat, muia acelui poponar.
Nu stiu daca te va ajuta prea mult, dar cred ca te vei simtii mai bine.
Oh, de asemenea, idiotule, nu mai te imbata in cluburi. In 2018 nu stii care mai este femeie, si care barbat. Ai grija cu cine te pui in pat.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa un test de SIDA (HIV) peste 6 luni, daca ai avut sex neprotejat, ca asa te contaminezi.
Oricum, ai sanse sa fii luat si altceva: sifilis, gonoree, HPV samd.

Eu nu pot sa inteleg, cum de ti s-a dat voie sa intri in club la 17 ani?
Cum de ti s-a servit bautura la 17 ani?

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu întreabă nimeni de acte dacă ești cu majori sau nu pari prea mic. Dacă ai intrat, normal că ți se servește orice.

| minrest a răspuns:

Omule, nu este chiar atat de usor sa treci peste umbra unui fapt.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Din cate imi dau sau seama a fost sex oral, tu fiind primitorul.
Tinere, in viata ni se intampla multe probleme pe care le regreti. Mai ales atunci cand mintea ti-e incetosata de aburii bauturii alcoolice. Dar nu le mai poti indrepta. Sunt lucruri si mai rele, din cauza carora suferi toata viata. Si acest lucru iti poate marca viata, dar o sa treaca.
Sa faci sa-l uiti e greu, iar inca un timp va dainui in psihicul tau. Dar timpul le va estompa cu timpul.
Tine cont ca nu esti primul si nici ultimul caruia i se intampla asa ceva. Stiu ca-ti este scarba. Orice ti-as spune, asta nu trece usor si cu timpul, atunci cand mintea va rascoli amintirea din negura uitarii, te vei cutremura, dar vei zice: asta a fost sau ce prost am fost.
Dar priveste inainte, ca timpul le rezolva pe toate. Mai greu poate fi daca erau mai multi prezenti sau cel care ti-a dat sex oral va povesti la altii.
Da, poti sa mergi si la psihoog, daca crezi ca e nevoie. Lui poti sa i te destainui si o destainuire iti usureaza sufletul. sa nu faci greseala sa spui cuiva, nici macar celui mai bun prieten al tau.
Spuneai ca ti se pare josnic ce ai facut. Iti respect parerea, dar considera acest lucru ca pe un accident si ca sunt lucruri mult mai josnice ce se pot face.
Nu uita ca-n viata totu-i trecator. Si nu te mai autoflagela. S-a intamplat, s-a intamplat, mortul de la groapa nu se mai intoarce. Omul cat traieste invata si invata mult din greselile lui. Daca nu am gresi nu am stii ce-i bine.
Putem discuta si in privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un preot

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce sa-i faca preotul? Cata prostie.

| Eduard196 a răspuns:

O sa iti treaca cu timpul. Si de acum in colo lasa bautura definitiv

| KarinaLee6 a răspuns:

Dacă ești într-adevăr traumatizat, cel mai bine ar fi să mergi la psiholog. El te va ajuta să treci peste
ce s-a întâmplat și să uiți.

| safir_8545 a răspuns:

Ai dat sau ai luat?

| FaraNume1245 a răspuns (pentru safir_8545):

Îi e scârbă să mănânce. Ia ghici laughing

| gheorghe699 a răspuns (pentru FaraNume1245):

Subscriu!

| Gogu200915 a răspuns (pentru safir_8545):

În mod sigur a luat, dar cred că a fost mai mult, a ejaculat în gura lui, de aici provine scârba.
Sunt sigur că i-a trecut și acum îi place să facă sex oral la bărbați.

| qpMădă a răspuns:

Te fac eu sa uiti.