anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma va rog frumos! Am stat cu o fata 1 luna si azi mi-a dat papucii, ideea e ca ma iubeste dar a intervenit ceva ce o scoate din sarite, e comportamentul meu,fac glume proaste si ea isi doreste un baiat matur si cu capul pe umeri. In interiorul meu chiar sunt asa dar de fiecare data fac glume proaste si o fac sa se simta prost,acum se supara pe mine daca nu vreau sa mai ramanem prieteni dar eu o iubesc, si am inceput sa plang cand mi-a zis,o doresc foarte mult. Nu stiu cum sa ma mai impac cu ea,nu stiu ce sa fac,va rog frumos sa ma ajutati, o iubesc din toata inima si cu vorbele nu cred ca merge sa-i zic ca ma schimb si alte dobitocenii de astea, nu pot sa traiesc cu gandul ca nu mai sunt cu ea, chiar daca vom fi ca la inceput prieteni foarte buni, nu pot...o iubesc si simt ca imi frange inima

Răspuns Câştigător
| Outspoken19 a răspuns:

Numai face glume proaste ca ai sa regretiwinking.
Tie ce-ti place, altuia nu-i facewinking

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca vrei sa mai fi cu ea schimba-ti comportamentul si nu mai fi asa de, dobitoc,,

| Vix999 a răspuns:

Ti-as spune ca e ok sa te schimbi dar te-as minti.
Niciodata nu trebuie sa te schimbi pentru altcineva ...trebuie sa gasesti pe acel cineva care nu numai ca te intelege dar te si apreciaza pentru cum esti.
Acuma, daca tu prin glumele astea o jigneai de fapt ..incearca sa iti dai seama de ce faceai asta. Ce frustrari ai?
Iti dau un exemplu : o prietena de-a mea era cu un tip de vreo 3 ani. El mereu, da mereu facea glume de fata cu noi toti (gasca) despre viata lor sexuala. Iti dai seama ca ea se simtea jignita. Motivul era ca el de fapt nu era deloc satisfacut in pat si asta era metoda lui de refuare a frustrarilor.
Concluzie : vezi si pe tine ce te nemultumeste de fapt si in loc sa faci glume pe tema asta fi matur si discuta-le cu partenera.
Daca in schimb erau glume nevinovate dar facute cu nu foarte mult cap de catre tine asta e. Daca nu poate accepta asa ceva nu e pentru tine.
Oricum te vei tempera pe parcurs ce te maturizezi.
Odata ce ea a luat decizia asta nu se va intoarce si poate e mai bine pentru ca tu nu te vei schimba..ci doar te vei forta. Asta pe durata lunga va duce la interiorizarea ta.Vei deveni mai putin comunicativ de frica sa nu dai iar cu bata in balta.
Accepta finalul asta si lucreaza tu cu tine la comportament. Dar nu pentru altii ...ci gaseste formula in care ti-e tie cel mai bine.

| DaW a răspuns:

Ehh daca faci GLUME proaste e vina ta eu mi-as da foc baii omule laughing pune mana pe carte si nu mai tot frange inimile fetelor si te canta atat dupa femei oh go on toate-s la fel sa stii de la mine happy

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Asculta... Te înțeleg îți frange inima dar
... Intr-o zi te duci la ea si si zici așa '' (cum o cheamă... De ex Andreea )
Andreea am venit la tine ca sa imi cer scuze,,, știu ca am făcut glume proaste dar m-am schimbat si îți promit ca nu o sa mai fac, sunt un băiat mai prost laughing
Si te rog, vrei sa ne împacam?

| Eschimoasa a răspuns:

Buna,

Ai dreptate, nu merge doar cu vorbe, trebuie sa demonstrezi prin comportamentul tau ceea ce sustii.
Daca o iubesti atat de mult si vrei sa te impaci cu ea, iti sugerez sa o rogi sa ve intalniti (unde te vei duce cu un buchet de flori) si in cazul in care accepta sa va intalniti sa vorbesti cu ra si sa o rogi sa-ti mai de-a o sansa.
Daca iti mai ofera o sansa, incearca sa-i demonstrezi ca iti pasa de dorintele si asteptarile ei in privinta ta si sa te comporti ca atare.

Succes.

| ILkeCookies a răspuns:

Pai:
1.Prinde-o singura undeva,uita-te la ea fix in ochi,si spune-i ca iti pare foarte rau pentru acele glume proste fara sens,promite-i din inima ca o sa te schimbi si ar fi bine sa ai o floare la tine,in special un trandafir, si dai-l zicandu-i ca o iubesti foarte mult si ca nu suporti sa fiti despartiti, adica spune-i adevarul ce simti pentru ea

Sper ca te-am ajutat, nu cersesc funda, vreau doar sa ajut oamenii big grin
Noroc