| candycane16 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! imi place un baiat deja de 2 ani( am intilnit multi baieti pina acum, dar nimeni nu poate sa ma faca sa-l uit pe el. toti acestea 2 ani am tacut. noi vorbim pe net, periodic, deoarece nu il gasesc des pe net. cind vorbim:ridem, glumim. sa va spun sincer, el e vedeta, aici, in Md. cind ultima data am vorbit, nu stiu cum, dar s-a ajuns la asa convirbire: eu ii zic lui "-de ce rupi inimile fetelor nevinovate?" (el are foaarte multe fane) si el mi-a raspuns "-pai nu asta e dorinta mea, asa se primeste, dar lasa ca si tu ai multi admiratori!". fraza aceasta m-a dat gata, am ramas socata. el e un baiat educat, de treaba, sincer, foarte frumos, il ador! Noi ne cunoastem, ne-am vazut de citeva ori in realitate, dar nu ne cunosteam atunci. eu vreau sa fiu impreuna cu el. Nici nu stiu ce sa fac. nu vreau sa par o admiratoare disperata(ca altele). ma gindesc cumva sa aflu unde o sa mearga si sa ies in locul ala unde va fi si el si sa vorbim tete-a-tete. problema este ca nu pot avea incredere in prietenii lui. ajutati-ma va rog mult, ce as putea face ca sa am o relatie cu el(mai bine zis cum sa incep). merci anticipat(

7 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Faptul ca a spus ai o multi admiratori te-a socat? Ce vei face cand iti va spune cineva ca esti persoana care ii da incredere, de care are nevoie pentru a se simti stabil, cate place asa cum esti, ca esti persoana ideala etc? (arh...am uitat, pentru asta trebuie intalniri face-to-face, sa cunosti in realitate persoana, sa stii ce om e)
Internetul e pacatos, creeaza multe iluzii! Ramai cu ochii deschisi, nu te gandi prea departe; stiu, e frumos sa visezi, dar...
Ce poti sa faci? Fa-i mici aluzii de o intalnire. Eventual cand mai vorbiti, fa-i remarci in ceea ce priveste calitatile sale. In mod normal, daca e ceva, el ar trebui sa faca pasul, din partea ta ar fi indeajuns interesul fata de el, comunicarea cu el, anumite observatii finute...
Daca simti ca e cazul, poti fi si un pic mai directa.

| effect a răspuns:

Pai mai vorbeste cu el pe net ca sa va cunoasteti mai bine,fii deschisa in fata lui si arata i ca are ce vorbi cu tine.
Incearca cum ai spus si tu sa nu pari o "alta admiratoare de a lui"
Nu te lasa asa usor in fata lui, poate ca baietii se indragostesc mai usor de fetele pe care vad ca nu le pot avea :-)
Mai vorbeste cu el si poate asa mai subtil poti obtine o intalnire(fara sa ti fie rusine)
Daca iti place de el trebuie sa faci pasul asta, dar nu uita sa nu pari foarte disperata dupa el ca dupa te va ocoli :-)

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Imi pare rau sa zic asta dar... daca vrei sa vb mai deschis da-mi add la id de messenger

| gabytzuku a răspuns:

Fii ff curajoasa altfel devine naspa chiar daca si el te plac, uite ca si eu sunt baiat si vr sa iti zic ca a venit o fata la mine pe care o placeam mult si m-a luat in brate dar asa cu dragoste si apoi m-a invitat la suc, a fost tare raw si acum e si mai tare si ma indrogastesc si mai tare dar degeaba ca aproape se termina cls a 8-a
Ideea e ca daca ii spui indiferent ce sex ai atunci vei fi mul mai usurata dar ai grija sa nu afle cineva si sa ii spuna ca apoi ii va fi rusine sa vb cu tine, dar nu stiu dc pur si simplu incearca si nu te da batuta, seducel pana nu mai poate sa doarma si sucestei mintile chiar daca e vedeta ca asa suntem noi dar fara disperare afla ce lucruri ii plac si inceak sa il innebunesti cu ele

| lololooo a răspuns:

Exprimati sentimentele.
Spune-i ce simtii happy si vei vedea ce usurata te vei simti si probabil ca o sa vrea sa fiti impreunabatting eyelashes

| candycane16 explică:

Am vorbit astazi cu el, parca totul era bine. l-am intrebat cum pe plan sentimental si nu mi-a raspuns( si este online(
ma simt distrusa(

| Spaz21 a răspuns:

Stii...pot sa iti dau un sfat? fii indiferenta putin cu el. vorbeste-i putin diferit decat cum i-ai vb pana acum,da-i raspunsuri incerte,baga-l putin in ceata, poti fi un pic misterioasa nu? o sa vezi daca ii place intr-adevar de tine, o sa fie curios si o sa se implice mai mult.la mine pot sa iti spun ca a mers.imi placea enorm o fata,dar care era diferita de celelalte, simteam asta prima data nu am avut curajul sa-i vb, a doua oara i-am cerut nr de tel si nu a vrut sa mi-l dea happy 2 saptamani m-am chin
uit...acum e prietena mea