Buna, daca ea ti-a spus ca nu te mai iubeste si vrea sa fie singura clar a zis-o cu un motiv, daca va regreta asta vei vedea tu, ar inseamna sa te sune, sa te caute, sa-i para rau mai pe scurt. Bafta
Cu timpul va regreta ca te-a parasit! Dovedeste-i prin comportamentul tau ca a facut o mare greseala si cel mai important, nu te descuraja! Bafta! :*
Ceauu`;*
Daca ea crede ca a facut cea mai buna alegere, asta e treaba ei...Si sunt sigura ca va regreta faptul ca te-a parasit deoarece tu chiar tineai la ea si ii faceai toate poftele.
Plus erati de 8 luni impreuna, v-ati inceput viata sexuala si in relatia voastra exista multa incredere.
Stai linistit...
O sa regrete... Dar. Poate va fi prea tarziu.
Arata`i indiferenta, incearca sa iti gasesti noi hobby`uri de ex.iesitul cu prietenii in oras`
Distreaza`te, flirteaza cu fete si o sa vezi ca o sa fie geloasa si o sa vina ea singura la tine
Bafta`;*
Ohohohhhh cand o sa dea de toti distrusii sa vezi ce o sa ii para rau.pentru ca in ziua de azi rar gasesti o persoana care sa te iubeasca. daca te-a lasat pentru ca ii place de altcineva atunci nu se merita sa suferi dupa ea desi stiu ca nu ai cum sa faci asta.incearca sa nu ii arati ca suferi dupa ea eventual sa fii indiferent cu tot ceea ce face ea.cand o sa dea de calaul ei o sa regrete amarnic.eu iti spun asta din propria experienta.si eu am crezut ca imi place de alticeva si m-am despartit de iubitu meu si pe urma mi am dat seama ca nici un alt baiat nu merita sa ma aibe alaturi in afara de iubitul meu si gandul asta mi-a venit in minte cand l-am vazut ca e indiferent si nu ii pasa ce fac eu. mi-am dat seama ca il iubesc pe el ma iertat si acum suntem fericiti sper ca te-am ajutat bafta
Daca e cu baiatul acela daca o sa se desparta si de el cred ca o sa te vrea inapoi
Privet.aceeashi situatie am patit si eu cu 4 zile in urma, numai ca ea deja se intilneshte. timpul va tamadui totul.suntem tineri si ne vom gasi cite o fata care ne va merita deplin. ele au gresit ca neau lasat. tu nai pierdut nimic de la asta. fete mai sunt. vreodata ei ii va parea rau ca te-a lasat. dar atuncea tu nu te vei uita la ea. pina la urma va aparea fata care te va merita din toata inima.fii tare suntem barbati.si nu suntem din os de sfint dar avem singe roshu si aceasta insemna ca avem putere.