Ti-ai raspuns singura la intrebare in final. Parerea mea e ca aceasta legatura pe care o ai cu acest baiat nu face mai mult decat sa-ti rapeasca din timpul pe care mai tarziu il vei regreta ca l-ai pierdut. Ai o singura varianta, cheama-l la o intalnire si spune-i adevarul in fata, ce simti pentru el si ca nu accepti sa iei parte la acest ping-pong sentimental care il produce. Trebuie sa-ti iei inima-n dinti si ai sa vezi ca merita. Vei stii o treaba si odata ce afli raspunsul, lucrurile se vor aseza favorabil in viata ta.
Din punctul meu de vedere, cum ai adresat intrebarea, consider ca poti sa tii legatura cu el. De ce nu? Dupa cum am observat sunteti destul de apropriati. Vb cu el. Intreaba-l dc mereu vine la tine cand se desparte de fata aia. Poate ca el vede in tine o a doua varianta. Si vrea sa fie sigur ca nu o pierde. Dar eu zic sa vb cu el, sa lamuriti totul. Mult succes!
El vrea sa stea cu mai multe si poate sa renunte la alta pentru tine cum ar renunta si la tine pentru alta succes
Parerea mea este ca trebuie sa mai tii legatura cu el pentru ca daca nu puteti sa fiti iubiti si el nu poate sa se desparta de fosta pentru ca tine mult la ea, de ce sa nu fiti macar prieteni buni nu se merita sa nu fiti nici prieteni sau amici daca nu puteti fi mai mult de atat. Unele prietenii nu pot trece de acest stadiu si sa ajunga in stadiul de iubiti pentru ca este cel mai bine asa. Acum tu esti in masura sa decizi ce vrei sa faci eu ti-am dat doar un sfat daca vrei sa-l urmezi este doar parerea ta. Succes si o zi frumoasa!