Buna.Mai fetelor mai vedeti-va si de treaba voastra lasati baietii.Ce este ultimul de pe pamant, nu vezi ca nu e de tine? doamne
In primul rand cred ca ar trebui sa inveti sa scrii mai coerent si corect gramatical, nu mi`o lua in nume de rau.
In al doilea rand nu cred ca ai mai mult de 13-14 ani,asta inseamna ca la varsta asta ar fi bine sa o lasi mai moale cu dragostea,dar totusi ca sa te ajut,sa tii ce ai de facut pe viitor cand mai intalnesti problema asta, ar trebui sa-i dai liber, sa-i spui ca tu nu ai nevoie de un astfel de baiat si sa-l lasi sa te caute.Te va trata ca o printesa.Nu`i raspnde la telefon vreo 3-4 zile, incearca sa faci tot posibilu sa dai nas in nas c el toata ziua insa fara sa stai la discutii si chestii din asta, te va trata ca o printesa dupa!
Succes!
Buna,nu mi-o lua in nume de rau dar voi nu vedeti ca fetite 12 13 ani au inceput sa sufere, daca nu este de ea mai bine sa mai creasca putin ca sa aiba de suferit.
Uite, nu-l asculta pe :,, TreabaBuna'' sau care este numele lui pentru ca si el a facut greseli gramaticale... iar tu poate te-ai grabit scriind, si plus ai scris foarte mult, nu te lo-a dupa toti baietii ai vazut ca si el a gresit la scris si nici el nu are mai mult de 12-13 ani . Uite, si cu baiatul acela, tu daca esti mai mica trebuie sa astepti sa cresti un pic, de ce? pentru ca baietii nu prea ne baga in seama cand e vorba de varsta, trebuie sa astepti si sa vorbesti cu el de la,, A'' la,, Z". Spune-i ca iti place de el si ca vrei sa stai langa el pentru ca ii simti lipsa foarte mult. Spune-i ce ai pe suflet, noi nu putem sa iti garantam nimic pentru ca sigurat ce ai scris tu nu este toata povestea, si vreau sa-ti spun sa ai grija Bafta :* pup.
Pai raspundei si tu cu aceiasi moneda si dupa aia intreaba-l daca ii convine cum te porti si tu cu el...
Corect Andreea_1110... fa si tu asa, cum face el... in sensul, el v-a intelege, si isi v-a cere scuze... cam asa situatie am avut si eu... p.s> sunt baiat! Prietena mi-a raspuns cu aceeasi moneda... ca am ajuns sa ne despartim... pina nu m-am dus, si am cerut iertare... depinde si de caracter... Daca iubeste tare, nu te v-a insela...