| allyce a întrebat:

Ajutati-ma va rog mult.De vreo doua saptamini mie si prietenei mele ne plac doi baieti gemeni.am facut deja cunostinta. ei au prietene ele sunt din alt oras. ei spun ca suntem foarte draguta dar nu pot fi cu noi ca deja au prietene.mereu ma ia in brate eu ma joc in parul lui.cind spun ceva despre prietenele lor ei nu atrag atentia parca lear fi totuna. ii iubesc enorm ce pot face? va rog mult ajutati-ma. aaaa. apropo a spus ca daca se desparte cu ceea vine la mine

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai mult de 9-10 ani nu cred ca ai.Invata si peste inca vreo 10 ani revino cu intrebarea!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Fetita mea ai grija cu vagabontiii ce faza:aaa. apropo a spus ca daca se desparte cu ceea vine la mine laughing

| VodkaCoca a răspuns:

Cum adica ii iubesti? Ii iubesti pe amandoi? laughing
Cu siguranta ai maxim 12 ani hai 13 laughing)
Daca au prietena lasa'i balta, baieti sunt destui oh go on

| Lorelai a răspuns:

Adica pe tine te tine de rezerva, daca se desparte de acea fata vine la tine. Interesant. Daca tie iti place asa. Parerea mea ar fi sa nu mai umbli cu aia doi de fapt cu ala ca el tot pe prietena lui o iubeste din moment ce nu o paraseste pentru tine.

| Frogie a răspuns:

Nu poti sa astepti sa pice para din pom daca nu bate vantul! Ei sunt si din alt oras, au si alte prietene. Gandeste-te ca nici tu nu ai vrea sa fii in locul uneia dintre prietenele lor! Poate pe tine te vede doar ca pe o amica, si ti-a spus ca vine la tine daca se desparte de acea fata, doar ca sa nu te faca sa te simti prost. Oricum vad ca esti mica, o sa-ti treaca repede; asa e la varsta asta. Pupici si bafta!

| cristy_4404 a răspuns:

Buna.parerea mea e ca nu vor ceva serios doar asa o aventura si ia gandeste-te mai bine daca au prietene si este dispus sa o paraseacasa pentru tine ce o sa il opreasca sa te paraseasca si pe tine la fel ca pe actuala lui prietena daca o sa intalneasca o alta fata si o sa ii placa foarte mult si te va parasi.trebuie sa fii foarte atenta la tot ce se petrece in jurul tau ca mai tarziu sa nu suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doi gemeni... nu suna putin cam ciudat? ai invatat de pleonasm la scoala? laughing

of ce prostute sunteti... unde se ascundeau fetele de genu` asta cand eram eu mic? laughing)

big grin