Nu,nu era orgolios.Sau poate e mai matur ca ceilalti baieti si nu vine ca taranu gen : Tu imi dai si mie numarul tau de telefon?... Poate e genu care vrea o relatie serioasa.Fa tu primul pas daca el e mai timid si poate iti iese si spune'i lui povestea sau doar partea in care,, Ma gandesc la el totusi pentru ca e frumos si educat"... Fundaaa?
Incearca sa vorbesti cu el, tine el la tine, offf cu,, zambetul nevinovat ", 3 ani mooama :-o, pai ti-am zis vorbeste cu el, daca nu merge, scrie ceva pe net, sa-i atragi atentia si daca nu merge nici asa... nu stiu ce sa zic Bafta multa iti doresc si numai bine! Succes mult! Pune-l pe jar
Intr-un fel el deja a facut al 2lea pas. a intrat la mine in profil, aceasta deja e semn ca inca se gindeste la mine(sper):S
poate incerc sa vorbesc cu el.pur si simplu nu vreau sa par disperata. el nici nu isi inchipuie ca-l port in inima 3 ani.(
Pai mai intai asteapta sa faca el pasul in al doilea rand daca vrei sa uiti de el intalnestete cu altul ca e mai usor si iti trece supararea
Anonima17191 întreabă: