anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma va rog mult! mam ingrasat! sh prietenului meu nu-i place si mie tot! ce sa fac ca sa slabesc repede?
va rog mult! spuneti-mi ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Prietenul tau, daca te iubeste, te accepta asa cum esti.
Sa nu faci greseala sa te infometezi, doar de dragul kilogramelor.Iti strici sanatatea(proprie experienta). Daca vrei sa slabesti :evita dulciurile, mancarurile cu multe grasimi, prajelile, inlocuieste painea obisnuita cu paine neagra sau redu feliile, mananca putin si des, nu manca dupa ora 6, consuma multe fructe si legume, lichide multe, odihna e buna deoarece stresul ingrasa, fa-ti un program astfel incat minim 30 de minute pe zi sa le acorzi sportului(exercitii la tine acasa) si nu te mai stresa atat de mult.
Cine te iubeste te iubeste asa cum esti!
Daca nu te accepti asa cum esti sa nu astepti ca ceilalti sa te accepte.
Succes!

17 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai incearca si jogging, si 2 ture cu bicicleta, 10-15 avand pus cuplul maxim-greu, adica roata cea mai mica in spate si cea mai mare la pedala! Hidrateaza-te corespunzator, si sa ai si vesta reflectorizanta! Multe fructe si salate, plus ce ti-au mai recomandat si colegii! Success!

| Anca a răspuns:

Liada : Mere si ceai verde?

In primul rand ceaiul verde are un efect laxativ puternic, iar combinat cu mere, ii va da o diaree teribila!
Mai bine ii ziceai : Incepe fata sa faci diaree si sa te usuci pe picioare!
Nu mai dati sfaturi aiurea!

Sabrina : Daca vrei sa slabesti apuca-te urgent de un sport. Incearca Tae Bo. Nu manca seara, evita dulciurile, grasimile si evita combinatiile de genul carne cu carbohidrati ( cartofi, paste, paine ).
Consuma carnea cu vegetale si carbohidratii doar cu vegetale!

| elena a răspuns:

Stii ceva? De ce neaparat trebuie sa slabesti epntru prietenul tau? Daca te iubeste... te iubeste asa cum arati...si apoi...niciodata nu ai sa slabesti foarte repede sau repede...si de ce neaprat trebuie sa slabesti pentru o persoana anume, fie el si iubitul tau?
Incepem: 2 linguri de tarate de grau, de trei ori pe zi, inmuiate in iaurt... tin de foame... oricand... apoi o salata din morcovi, telina, varza alba si rosie, ardei rosu, salata verde, stropita cu un dressing din o parte zeama de lamaie si 3 parti ulei de masline, stropit... bun la gust...si acum atentie...prima duminica 1 ou fiert, a doua duminica piept de pui fiert, urmatoarea 250 gr peste fiert si repetam meniul de duminica...in loc de apa beti foarte lapte sau iaurt...paine nu...nu...nu...salata de vinete, de dovlecei, orice fel de salata/adica la morcov, salata verde...gata! In fiecare zi o supa din toate legumele de pe piata, toate taiate cum va plac voua...foarte, foarte bun...hai la treaba si la slabit...metoda miraculoasa, dar cu

| Silvia a răspuns:

Intr-o saptamana-doua slabesti cateva kilograme daca renunti de tot la dulciuri, bei multe lichide si faci si niste sport.Nu e deloc greu.
Succes mult!happy

| simoSTAR a răspuns:

Mda.eu sunt slaba si nu reusesc sa ma ingras sub nici o forma...

la tine cred ca de fapt asta este problema.ca nu ii place prietenului tau...pai cine iubeste nu se uita la kg in plus... te iubeste si te accepta asa cum esti u...doar nu o fi el omul perfect...de ce trebuie sa depinzi de el, doar de ceea ce ii place si vrea el? crezi ca te iubeste adevarat daca vine si iti spune ca te-ai ingrasat si nu te place asa?

| yuli10 a răspuns:

In primul rand daca vrei sa slabesti nu o face pentru cineva, ci pentru tine.
solutii sunt multe, diete, sport...
dar ai grija cu "sa slabesc repede" pentru ca daca intr-adevar o sa scazi rapid in greutate o sa te trezesti cu vergeturi si prietenul tau o sa aiba o alta problema de reprosat.

| Liada a răspuns:

Incearca o dieta pe puncte.ma ajutat kindva...sau daca vreai foarte repede.maninca doar mere... 5-7 zile...-5 kg garantat... dar doar mere, ceai verde sau apa plata

| stetoscop a răspuns:

I al pe prietenul tau la alergat cu tine. Poate vrea sa scape de tine si de aia zice ca te ai dolofanit. Nu l lasa, i al la teren si alergati impreuna, mama lor de barbati. Sugereaza i ca si el s a ingrasat parca si ca nici tie nu ti place...sigur o sa te creada. Fii un pic mai smechera.

| mariutza a răspuns:

Diete nuush daca are rost...pentru ca dupa o sa pui kg la loc si dublu inca...asta o zic din experienta fostei mele prof de biotongue. fa muult sport si bea lichide...fructe si legume...si sa stii ca oricine de place asa cum esti...

| BabyRosse a răspuns:

Pai deca te iubeste cu adevarat te va intelege.

| cage a răspuns:

Nu manca dupa 6... si evident mananca cat mai putin la fiecare masa

| princess a răspuns:

Daca te iubeste ar trebui sa te placa oricum.parerea meabig grin dar cumin ziua de azi se pune mai pult accent pe exterior decat pe interior nu avem ce face! pai eu ce sa iti spun. tine o dieta ceva si fa sport in fiecare zi! eu cand am vrut sa slabesc am mancat cateva luni dimineata si seara cereale speciale pentru slabit si lapte fara grasimii, multe fructe, iar la masa de amiaza mancare normala! si foarte important incearca sa nu mananci intre mese decat fructe.renunta la dulciurii si bea sucurii naturale! mult succes... apropo asa de curioasa.cate kg ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. sa slabesti mai intai pentru tine
2. de acord cu nick care-si zice "stetoscop"!
3. e simplu daca vrei sa slabesti nu mai manca dulciuri, nu mai bea sucuri, in general dimineata si la amiaza farfuria plina si seara goala pe jumatate
4. vorbeste cu nutritionist si puneti un plan de bataie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mananci ca o dubina, ce vrei sa-ti fac, mai da-te si tuh pe un regim mai moderat, nu baga ca scrofeta in tine, pentru ca nimeni nu are nevoie de tine daca esti cat Casa Poporului. Dubino

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo am 54 de kg

| Samic423 a răspuns:

CrsB fii atent la mine! eu iti zic cum fac si am facut la sala si am slabit repede :
prima masa sa fie consistenta in proteine nu conteaza cata paine mananci sau ciocolata nu te gandi ca asa zice lumea! 2-3 oua fierte dimineata sau niste cremwusti, o paine cu dulceata sau un ceai cald e perfect. apoi intre mese fructe! ziua pe la 12-1 eu ma duc la sala, atunci tu faci exercitii in casa sau alergi afara, iar dupa asta iar mananci, dar sa mananci sa nu te incurci, nu te gandi ca te ingrasi! mananca cat mai multe proteine! iar seara ceva lejer inainte de culcare cu 1 ora mananci lapte cu cereale sau un piurewinking
Motivul e simplu! Fiecare are un muschi frumos. E acoperit de grasime, facan exercitii tu arzi grasimea deci scoti muschiul ala frumos in afara si arzi grasimea in acelasi timp, apoi bea multa apa! 2L+ pe zi.
Exercitiile sunt cam asa :
pentru piept in casa-flotari, cel mai cunoscut dar mai bine 10 bune decat 100 gresite
pentru abdomen nu numai abdomene! prima data faci urmatoarele :
1) intins pe o patura picioarele departate exact ca la abdomene mainile impreunate strangi pumnul si tii pumnul la nivelul pieptului te ridici si intinzi pumnul intre picioare, apoi o iei de la capat 4 serii a cate 15 repetari.
2) intins pe spate mainile sub fund picioarele sus la 30 grade ridici mai sus lasi jos la 30 de grade, 4 serii a cate 15 repetari
3)pozitie de abdomen deci picioarele stranse, genunghii departati si doar din brate incerci sa atingi varful calcaielor cu mana, cam 25-30 pe fiecare parte, o sa lucrezi lateralu abdomenului arzi multa grasime asa
4) culcat pe spate picioarele la 30 de grate mainile sub fund evident si tragi cat mai tare de picioare pana la fata daca poti rolling on the floor dar sa nu te lovesti, impingi tare genunchii.
mereu sa ai capul putin ridicat deci sa nu il tii pe saltea/patura, si o sa simti abdomenul
5) cel mai greu exercitiu! stai pe coate, corpul drept pe varful degetelor stai in coate, 1 minut e de ajunswinking
alergarea te slabeste dar un campion de culturist a zis odata! 70% alimentatie 30% exercitiu!

| marrylou a răspuns:

Pai ce-i asa greu? clasica dieta si sport. uite, de exemplu eu merg zilnic la sala, stau 2 ore, ard cam 400 calorii, ceea ce inseamna ca ard masa de pranz, nu? dupa sala, stau juma de ora si la bazin, se mai ard si acolo caloriile de la micul dejunlaughing) painea nu mai stiu cum arata, dulciurile doar din cand in cand, cartofii prajiti au fost inlocuiti cu cartofii copti in folie de aluminiu, etc trebuie doar vointa muuuulta, putin timp alocat, si intr-o luna o sa fii mai supla chiar si cu 4 kg. cu cativa ani in urma am incercat si a functionat f bine dieta disociata: luni doar carne de pui fiarta, marti doar fructe, miercuri doar orez fiert in apa, joi doar iaurt degresat si branza degresata, vineri doar legume fierte, sambata doar 4 oua fierte tari cu putina salata verde, duminica repeti mancarea din ziua in care ti-a placut, eu am repetat carnea, fireste, sau mananci doar peste la gratar.am dat jos in doua saptamani 3 kg.bafta