Buna.
Vreau sa iti spun inca din primul meu rand sa nu te invinovatesti pe tine nu e vina ta pentru situatia asta.
Sa ajuns in situatia aceasta din mai multe cauze 1 faptul ca fratele tau e cam protector, si 2 ca baiatul pe care il placi e cam neintelegator.
Nu cred ca ar fi un lucru bun pentru tine sa stai cu o persoana care nu te intelege si nici nu incearca, dar mai stiu ca nu poti decide sa nu il mai placi intr-o secunda si nu poti alege pe cine sa iubesti daca am putea alege pe cine sa iubim viata ar fi mult mai simpla dar mai putin magica.
Ce ai putea sa incerci este sa il suni si sa ii spui ce s-a intamplat de la a la z si sa ii spui si sentimentele tale pentru el, iar daca nu te va intelege atuncea nici nu te merita.
I-am zis.
in hol la disco m-a rugat sa ies afara cu el sa vorbim. dar n-am putut iesi, eram dezbrakata, afara -7 grade si inca eram racita. si el de asta s-a suparat mai mult. ca n-am vrut sa ies afara sa vorbim.
MEMO: stai linistit, taran este acela/aceea ce vezi tu in oglinda! sa fii fost tu in asa situatie ti-ar fi totuna cum ai scrii!
bafta
linarkfts întreabă: