| adrian_5541 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Nu stiu ce sa fac...
Am avut o relatie de prietenie cu o colega de munca. Dupa o periada de timp mi-a dat de inteles ca nu are iubit si ca ar vrea sa fim impreuna.Am inceput sa o curtez(sa iesim impreuna, flori etc...). Tot fost bine si frumos pana m-am suparat pe ea ca flirta cu altcineva(cel putin asa mi s-a parut mie, ea sustine contrariul.)In ziua urmatoare am observat ca a devenit rece fata de mine, intreband ce s-a intamplat nu a vrut sa imi de-a nici o explicatie, cand i-am zis ca ar trebui sa vorbim m-a refuzat.In ziua urmatoare mi-a dat papucii fara nici o explicatie(Nu mai vreau sa fim impreuna si atat). Eu am incercat sa nu o mai bag in seama, dar sufar foarte mult(toti colegii ma intreaba ce am), dar ea e cea mai vesela.(rade din orice). Recent cand a venit sa imi aduca lucrurile mele de la ea, a venit vesela si zambitoare, cand am incercat sa ii zis sa discutam, a zis ca nu are timp, poate mai tarziu(a ras, a zis ca nu vrea sa mai discutam despre relatia noastra si a plecat lasandu-ma fara replica.)Eu o iubesc foarte mult. Ce sa fac? Imi poate explica cineva ce se intampla? Mai am oare vreo sansa sa o recuceresc?

7 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Nu te merita, nu te iubeste, este o femeie fara suflet, daca te iubea macar putin, accepta sa vorbasca cu tine, chiar daca nu ati mai fi continuat, macar erai si tu lamurit in privinta acestei relatii.Incet,incet,incearca sa o uiti.Cred eu, ca ea deja te-a uitat pentru ca si-a gasit pe altcineva.Totusi daca va dori sa se intoarca dupa un timp la tine, iart-o, dar nu uita. Daca dupa nici o zi dupa ce i-ai spus ceea ce credeai(ca filtreaza cu altcineva), te-a parasit, inteleg decat ca, tu ai avut dreptate.Bafta si stai linistit ca mai sunt femei pe lumea astahappy

| Marynna a răspuns:

Las-o in pace.stiu ca e greu, dar e clar ca nu mai simte(sau nu a simtit niciodata) nimic pentru tine. cel mai bine ar fi sa iti gasesti pe altcinevahappy

| DanielJackson a răspuns:

Daca te-a mancat in varf sa te incurci cu o colega, acum vei suporta consecintele. totusi, esti un exemplu bun pentru noi cei de pe TPU, sa nu patim ca tine. multumim! sincer, nu cred ca mai e vreo sansa, incearca sa-ti revi si tu, pare ca ea a facut-o deja. nu e un capat de lume, poate nu ar fi iesit nimic si ati fi avut probleme mai mari mai tarziu.

| zalisa a răspuns:

Daca nu te vrea, nu te vrea. Dă-o încolohappy

| mygirl_the_best a răspuns:

Uite dupa cate ai povestit nu te iubeste las-o balta nu o mai baga in seama nu te merita daca tu o iubesti si ia face lucrurile astea nu merita sa o mai cuceresti si etc ca ia are pe altu sigur, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai ai nici o sansa. a dat de mciuca.este maciucaresa acum si numai la asta se gandeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Initial ma gandeam ca o fi deranjat-o faptul ca ai acuzat-o de un posibil flirtat. o fi zis ca esti posesiv.insa daca era asta iti zicea, chiar si terminand orice relatie cu tine.
mai incearca o data sa vbesti cu ea, dar ia-o mai tare. Daca nu merge nici de data asta, treci peste!