| Adina1994 a întrebat:

Ajutati-ma va rog si pe mine! va rog nu ocoliti intr. am nevoie de niste sfaturi. acum vreo 2 luni am inceput sa vb pe fb cu un baiat din cartier. el ma baga mereu in seama. am facut sch de nr de tel, de id de mess si ne-am intalnit. am tot vb, mereu cand intram pe mess sau pe fb si ma vedea ma baga in seama. spunea mereu ca ii sunt draga. alaltaieri ne-am intalnit din nou si am mers intr-un parc si m-a mangaiat pe cam s-a jucat prin parul meu ( pot sa zic ca am simtit o vibratie in tot corpul) cert este ca eu m-am indragostit sad de atunci mereu ma gandesc la el. ieri nu a vb cu mine, nu m-a bagat in seama pe mess. azi dim cand am intrat pe fb mi-a zis ca aseara a ajuns tarziu acasa. l-am intr daca azi pleaca ( pentru ca el trebuie sa plece in Austria) dar mi-a zis ca nu. m-a intr daca il invit undeva si i-am zis ca nu pentru ca nu vreau sa il incurc sau sa il retin si mi-a zis ca eu nu o sa-l incurc niciodata. a ramas sa ne vedem azi dar nu m-a sunat. i-am trim mesaj si i-am urat drum bun si i-am zis ca el e la fe; l ca toti(l-am vazut la pizzeria de la coltul blocului) si i-am zis sa se inece cu ce bea ( imi pare rau intr-un fel
ca i-am zis asa dar ma doare ). ce sa fac? chiar imi place de el. ce sa fac? de ce se poarta asa? altadata mereu ma intreba daca ne vedem. ajutati-ma cu un sfat! va rog! ce sa ii zic? chiar mi-as dori sa-l vad pana pleaca!

3 răspunsuri:
| PufiCiufi a răspuns:

No asta e nu prea ai ce sa ii faci. Chestia e ca tu ai gresit cand l-ai respins si probabil el vroia sa iti plateasca cu aceeasi moneda. Tu trebuia sa profiti de ocazie iar tu ai pierdut-o! Acum nu prea mai ai ce sa faci decat sa vorbesti cu el dar sa nu te lasi mai prejos si sa te ti tare! Bafta! Si sa stii ca nu e sfarsitul lumii daca nu il vezi pana pleaca mai sunt foarte multi baieti pe lumea astawinking!

| AlinaaAli a răspuns:

Daca baiatul se baga atata in seama cu tine inseamna ca intr-advar te place dar poate ca nici el nu poate chiar in orice moment sa vina sa va vedeti, depinde ce varsta are!
cat despre faptul ca nu a venit sa va intalniti poate ca a vrut sa ti-o intoarca!
mai ateapta pana se intoarce, cere-ti scuze pentru cum ai vb si spune-i ca ai fost nervoasa si vezi ce urmeaza!
sa nu ii arati ca esti megaindragostita de el sau sa fi disperata ca o sa profite de asta!
fi putin mai indiferenta dar in acelasi timp implicate!
bafta!

| Alinaaa17 a răspuns:

Vorbeste cu el. spune-i ce simti pentru. el. Stai linistita, daca nu te.a bagat in seama... poate vroia sa.l bagi u.se astepta la tine.asa sunt majoritatea baietilor. Si nu.i mai spune gen"sa se inece cu ce bea" pentru. ca tot u regreti. incearca sa vb cu el si sa aflii ce a patit. Sper ca te.am ajutat. Succes mai departe!