Nu mai insista! Lasa-l pe el sa te caute. Daca vrea cu adevarat sa va intalniti o sa te caute! Si iti dau un sfat, nu mai pune botul la tot ce iti spune el, probabil e mai mare si stie cum sa invarta pe degete fetele! Tu crezi ca atunci cand va pleca in Austria nu isi va gasi pe alta pe acolo? Nu te increde in sentimente care de fapt nu exista! Fi tare!:* Bafta multa
Pai,in primul rand spune-i ca il iubesti si ca vrei sa-l vezi. apoi, fi atenta cu ce fete mai vorbeste in afara de tine si daca mai sunt altele indeparteaza-le...nici nu sti cat rau iti pot face! probabil se poarta asa ca sa te faca geloasa, cel putin asta e parerea mea. daca te va cauta cere-i scuze pentru ce i-ai zis, dar fa-l sa-ti explice de ce a facut asta...nu e greu, o sa vezi! Mult succes! funda?
Pai,imi pare rau sa-ti spun dar din spusele tale,cred el s-a jucat cu tine! Nu merita sa-i dai nici cea mai mica importanta,stiu ca-i greu deoarece te-ai indragostit,dar nu merita sa te mai gandesti la el! Imi pare rau! Oricum decizia iti apartine! Apropo, tu cati ani ai si el cati ani are, na-i specificat?
Nu crezi ca iti vei face mai mult rau? cert este ca el este un baiat de cartier.si in general baietii de cartier nu stiu ce sunt alea sentimente.si eu chiar nu prea am incredere in baieti.a asteptat sa vada ca ii cedezi sa se simta el barbat ca mor fetele dupa el.:-J. Daca te voia.era la scara la tine.in fiecare seara cu telefonul in mana.sau macar daca pleca in austria.o zi si-o rezerva sa o petreaca cu tine.nu stiu.stiu cum e sa te simti respinsa dupa ce el s-a tinut de tine.:-J dar nu-ti fa griji...e greu la inceput.la mine mi-a placut un baiat 1 an si ceva.el vreo 4 luni m-a bagat in seama. dupa cand a vazut ca eu incep sa ii dau atentie s-a rupt filmul.si a plecat in Italia si l-am asteptat 6 luni si dupa a venit direct la mine.si? ce rost a mai avut? esti satula de asteptare nu iti mai vine sa mai stai cu el.iti zic din proprie experienta!:*
Pai nu te mai purta rau cu el.Fi putin indiferenta inaccesibila pentru ca atunsi isi va dori sa te aiba.Bafta
Ai procedat corect cu modul de avorbii cu el insa inima ta tot va fi ranita cand o sa plece, daca o sa te sune el de acolo bine dar tu nu o sa poti insa iti dau un sfat am fost si eu in austria si acolo fetele si baietii sunt aratari. fetele blonde rau grase si pitici iar baietii ciobani, deci tine legatura cu el si spune-i asa... auzi sti ceva pe mine nu ma intereseaza ce faci tu zilele astea da eu vreau mai mult de la tine,,, daca vrei si ai o varsta frumoasa ofera-i putina placere ca o sa te caute in disperare... acolo o sa se simpta singur si o sa aiba nevoie de consolarea ta pup
Mda...chestia este ca e baiat de cartier si te baga in seama ca sa te faca sa il placi, sa te apropii de el si cand te prinde intr-o zi singura te ia si te...Se folosea de tine ca sa ajunga la ideea de mai susAtunci sigur numai avea chef de tine scuze c iti spun dar asa este pentru ca am trecut prin acelasi caz. Sper ca te.am ajutat.
Eu zic sa incerci sa vb frumos cu el sa.i spui ca vrei sa il vezi iar apoi vezi cum reactioneaza.Iar daca nu iti place lasa.l in pace.:*.