| Roberta00 a întrebat:

Ajutati`ma va rog, sunt cam nedumeritacrying
Va rog sa aveti rabdare sa imi cititi romanulsad

Imi place de un baiat mult de tot chestia e ca nu stiu daca si lui ii place de minesad.(am fost si impreuna cu el)Cand sunt prin prajma se uita lung la mine, ma examineaza.Ma ia in brate, cand trec printre randuri nu ma lasa sa trec face in asa fel incat sa imi lipesc corpul de al luilaughing)De multe ori vrea sa ma sarute, ba chiar l`am si lasat.Problema e ca dupa vacanta aceasta il simt distantsadma imita, imi imita rasul, se uita in alt mod la mine, ba chiar m`a facut o data fitoasa apoi m-a intrebat daca m`am suparat.De cateva zile parca si-a revenitthinking Dar tot nu stiu ce sa cred.Ma place? Cum ar trebui sa procedez eu?

Multumesc, xoxo!

5 răspunsuri:
| fetitza a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa iei tu atitudine.adica din comportamentul sau mi se pare ca ii cam place sa se joace si nu vrea nimic serios.dar poate nu e asa vorbeste si tu cu el si clarificati! pupici

| DedeeSmile a răspuns:

Da sunt de acord cu fetita, ar trebui sa iei atitudine si sa vorbesti cu el. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare,poate a vazut pe alta, poate si-a schimbat comportamentul crezand ca o sa iti placa mai mult, chiar nusht

| Laviy a răspuns:

I-al de cap si baga-i limba-n gura. O sa il surprinzi. Da vezi sa nu lesine laughing ( nu fac misto serios ) ma rog, eu zic sa vorbesti cu el. Sa il intrebi daca simte ceva pentru tine big grin

| Natashha a răspuns:

Asta nu-i dragoste sau iubire,tot aia e.E un fel de joc intre colegi, prieteni buni sau ce stiu eu. Tine la tine, te vrea si e indragostit de tine.Chiar crezi ca daca un baiat iti imita rasul,te oriveste un pic mai ciudat si e absent intr-o convorbire cu tine chiar vrea sa-ti ajunga intre picioare?laughing
Fi ca si pana acum,poarta-te normal,el poate te iubeste,sau nu.
Vezi tu, dragostea e ca si poker-ul, odata castigi de doua ori pierzi.