| candycane16 a întrebat:

Ajutati-ma va rog. sunt intr-o relatie deja de 7 luni. tin foarte mult la prietenul meu, dar din pacate am fost despartiti nu demult o saptamana. mie mi-au spus ca lui ii place de alta fata. ieri ne-am impacat si l-am intrebat daca e corect. el a zis ca nu ii place, dar i-a placut. daca sincer nu prea am incredere in el. ne vedem cam rar ca la el parintii sunt severi. nici nu stiu ce sa fac, nu pot fara el. nu vreau sa-l pierd. ce as putea sa fac? nu vreau sa-mi fac totdeauna ginduri si sa ma chinui(

5 răspunsuri:
| georgiana_1403 a răspuns:

Daca chiar il iubesti ai incredere in el si vezi pe parcurs ce se va intampla sau daca a meritat increderea ta. Si pentru a-l face sa nu ii placa de alta fata poti sa-l faci sa fie atat de indragostit de tine incat sa nu mai vada pe altcineva. Fi mereu vesela, fa-l sa rada, arata-i cat de mult il iubesti si mai ales arata-i multa intelegere. Daca va vedea ca il intelegi va avea incredre in tine sa iti spuna multe lucruri. Chiar si despre alte fete.

| candycane16 explică:

Ingerasa>>parintii lui stiu de mine. cu mama lui am dat des ochii, am facut cunostinta. pe tot neamul sau il stiu. pur si simplu care-i problema: ziua el sta cu fratele mai mic. el iese doar seara, pe la vreo 21. mie rar imi dau voie la asa ora in oras(e si normal, sunt fata si parintii isi fac griji, chiar daca stiu de el). sau sunt momente cind ies eu seara in oras cu fetele si el nu poate iesi. ultimul timp ne-am vazut foarte rar. odata la 3 saptamani. inainte de 2 ori pe saptamana,ca aveam scoala si eram ambii ocupati cu orele, activitatile extrascolare. intelegi, mie mi-au zis aceasta 2 persoane, in sens ca-i place de fata aia: o fata care il cunoaste si un prieten de-al lui. ma bucur ca macar mi-a recunoscut ca i-a placut de ea. principalul sa nu-i placa cit e cu mine, ca o sa innebunesc.
miine sper sa ma vad cu el si sa vorbim.

| ingerasa a răspuns (pentru candycane16):

Ioi ioi. o data la 3 saptamani? dupa parerea mea, nu va mai puteti considera "iubiti" ci doar prieteni. inteleg faptul ca sunteti preocupati cu scoala, temele si altele ( cum ar fi si fratesu mai mic ), dar 10 minute, sa vina sa te ia de la scoala nu gaseste? sau nu stiu, cand merge la magazin, nu poate sa mai rupa 5-10 minute? si astea conteaza. inteleg ca sunt parinti care sunt prea exigenti ( si ai mei incearca sa fie dar nu prea reusesc ), dar chiar sa il puna in carca pe fratesu?
mi se pare cat de cat "ok" faptul ca a recunoscut ca i.a placut...dar vorbeste cu el si spune.i ca esti geloasa. inca o intrebare : cand e cu tine da semne si atunci ca.i place de respectiva?
nu.l considera un zeu, nu.l idolariza pentru ca s.ar putea sa i se cam urce la cap. fa totul cu o anumita masura si dragostea aceasta mare pe care o simti, nu i.o oferi pe tava.

| Zizzou a răspuns:

Ar fi bine sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti. Daca ii placea de alta fata si v-ati impacat iarasi nu sunt sigur ca poti avea incredere deplina sau cum aveai inainte.Un baiat cand se desparte de o fata si se uita la alta fata ca e sau nu intr-o relatie deja i se pare ciudata impacarea.Adica cum sati spun...se plictiseste intr-un fel

| ingerasa a răspuns:

Nu mai pune la suflet toate vorbele rele care ti se spun, guri pacatoase mereu o sa existe. vorbeste cu el, spune.i ca vrei sa petreceti mai mult timp impreuna. ai spus ca parintii lui sunt severi, intrebarea e : ai lui stiu de tine? cred ca dupa o relatie de 7 luni, ar fi cazut ca ai vostri sa stie. daca pana acum, nu te.a prezentat, inseamna ca pentru el nu este o relatie serioasa ci doar o vrajeala.