| svetik a întrebat:

Ajutati-ma va rog : vreo citeva zile in urma am facut cunotinta cu un baiat de pe site (odnoklasniki), apoi dupa citeva zile neam vazut asta a fost joia trecuta 25 martie. vorbim de 1 saptamana, si mi-a propus sa merg cu el la padure simbata si duminica (adica pe 3 si 4 aprilie ). am rezolvat cu mama si imi permite. Stiu ca va fi ceva intre noi, daca totusi merg la el. Azi pe 29martie i-am pus o intrebare : daca dupa astea 2 zile va mai fi ceva intre noi? dupa ceva timp mi-a spus ca totul depinde de mine - si asta ma pune pe ginduri. Ajutati-ma, spuneti-mi ce sa fac? Plsss. mersi

Răspuns Câştigător
| SweetPrinces a răspuns:

Eu sincer iti spun sa nu mergi in primul rand habar nu ai ce fel de om e, ce ii poate capu si in al doilea rand daca nu vrei tu sa... te va lua el cu forta gandeste-te ca se va enerva daca il refuzi, vei fi in paure daca urli nu te va auzii nimeni.eu zic sa ai mare grija sa nu te duci, de ce crezi ca tia propus sa mergeti in padure deci vb f serios tu il cunosti doar de cateva zile habar nu ai ce ganduri are ce fel de om e. stai cuminte acasa sa nu te duci, de ce nu tia propus sa va intalniti in oras?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ce naiba sa fie intre voi dupa cateva zile de cand v-ati cunoscut? Discutii eventual, ca de sarut nu cred ca se pune problema intr-o relatie atat de recenta.

| Linda a răspuns:

Si parerea mea ca este prea devreme. Intalniti-va in locuri publice.

| dulcica1 a răspuns:

1 saptamana nu inseamna nimic!
nici nu il cunosti ca personalitate.
nu ar trebui sa iesi cu el chiar daca mama ta iti permite
eu pot crede despre tine ca esti o fatra de conduita usoara!
Fii atenta la miscarile tale si nu iesi cu toti care te cheama la intilnire!
Mult succes!

| YukiMrM a răspuns:

Du-te doar daca simti asta! happy, daca te-ai intalnit cu el ce fel de om crezi ca este? depinde si ce fel de om este. nu inteleg la ce te-ai referit cand ai spus. a spus ca asta depinde doar de tine probabil gandindu-se ca daca tu mai vrei sau nu sa continui ceva cu el. asta am inteles eu ca a spus. spuneti-va sentimentele nu stati ascunsi ca nu o sa mai apucati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu trebuie sa "fie ceva intre voi" trebuie sa faci tot posibilul sa nu se intample nimic si poate o sa va mai vedeti dupa