Amândouă aţi avut partea voastră de vină.Ea ţi-a spus lucrul acela neaşteptat de urât, iar tu ai jignit-o.Una dintre voi trebuia să cedeze, iar tu eşti aceea.Se vede că ea e încăpăţânată, dar nu te da bătută încă.
Fă-i o surpriză. Surprinde-o cu ceva şi ţine-i un discurs aşa, din tot sufletul.
Ar fi păcat să destrămaţi o prietenie din cauza unei banalităţi.
Pregăteşte-i un discurs de ''s-o ungi pe suflet''.
Sărbători fericite şi să auzim veşti bune!
Nu ma asteptam de la ea sa imi zica asa ceva de rau....mai ales ca ne dadeam una mereu alteia sfaturi de genu
Mi-am cerut scuze de 2 luni ii tot trimit lucruri dragute dar daca nu ma baga in seama.
Hai ma...pe bune acum! nu vad nimic deplasat in ce i-ai spus, poate doar modul in care ai facut-o a fost un pic deranjant, dar ce ti-a zis ea mi se pare mult mai grav si urat din partea unei asa-zise prietene. Eu zic s-o lasi in durerea ei
Ea suferea si tu ai ranit-o si mai mult. Ti-a spus asta pentru ca ea credea ca tu o intelegi si dupa ce i-ai spus sa nu mai stea dupa el si-a dat seama ca tu de fapt nu intelegi cum e. Ceea ce ti-a spus, ti-a spus la nervi si la durere. Nu trebuia sa o faci proasta, pentru ca ea a venit dupa tine probabil sa isi ceara iertare. Mai incearca sa iti ceri scuze, sa iti recunosti greseala si incearca sa o intelegi, poate intr-un final te va ierta. Altceva nu poti sa faci, succes!
Ar fi frumos ca pana in Craciun sa va impacati.Incearca sa ceri ajutorul unui alt prieten sa o faca sa vina intr-un loc frumos unde te afli si tu, fara sa stie ea. Spune-i sa stea putin sa discutati. Poate va iesi bine.
Un mic job part time ideal pentru elevi, studenti si oricine doreste un venit suplimentar. E gratuit, simplu, legal si accesibil pentru toti.Cine doreste mai multe informatii sau este interesat click aici --> www.banipeneobux.webs.com