Auzi? Tu faci ce e bine pentru tine sau pentru ceilalti?
Pune-te pe tine pe primul loc.si fa ce vrei adica sa fii cu baiatu ala... daca fostul tau prieten mai tine la tine, o sa inteleaga situatia si o sa se resemneze
Daca chiar tine la tine, va intelege ca e important pentru tine acea persoana, si ar trebui sa te lasa sa iesi cu el, fara sa il deranjeze, cu timpul ii trece, eu asa am facut, si a iesit totul ok
Ati putea sa fiti impreuna dar in sectret dar sunt riscuri destul de mari poate sa isi piarda si fostul prietenu al tau e periculos bafta ai grija ce decizii ei
Pai pentru inceput asta e viata, fiti macar putin egoisti si ganditi`va la voi.Incepeti o relatie desi poate persoanele din jur nu sunt de acord...cat despre prietenul acela, daca te iubeste te lasa sa fii fericita, cat despre faptul ca sunt prieteni, daca e prieten adevarat, se lase pe el si accepta asta ca prietenul lui sa fie fericit.(:
In plus, deja au trecut 8 luni...
Asa si ce iti pasa tie de fostul? Frateeeeeee intelegeti si voi un lucru odata pentru totdeaunaaaa ca sa supravietuiesti in viata asta ar cam trebui sa va doara in fund de toti si de toate:*
asa ca nu te mai gandi tu la binele altora pentru ca nu cred ca pe fostul tau prieten l`ar preocupa asa tare ce simti tu daca s`ar combina cu prietena ta
Nu ii pune pe ceilakti pe primul loc. Pana la urma gandeste`te ca e viata ta, chiar daca suna cam egoist. Daca esti indragostita de el si vrei ceva cu el si vrea si el. atunci fa`o:* MULT SUCCES!
Da.si te-ai gandit sa intri aici sa afli ce sa faci. Stii ca pe noi nu ne intereseaza ce faci si am observat ca multi de aici, majoritatea fete, raspund doar pentru rahatul ala de fundita. Cum poti sa iei in considerare un asa raspuns? Plus ca fiecare raspunde nu ce ar face el, ce e logic ca e bine.
Nu strica o tovarasie dintre 2 prieteni buni pentru ca ajungi tarfa! Nu te supara, asta e adevaru.
Nu-mi pasa de fostul...sh nu ajung tarfa...cine are raspunsuri d'astea e poftit sa plece. sa nu-mi mai dea raspunsuri d astea
Fostul tau prieten e fostul...acum esti single si poti face ce vrei cu viata ta. odata ce te-ai despartit de el nu te mai poate controla, simplu.
bafta! :*
Stiu ca trimiti la plimbare pe cine zice ce nu-ti convine, insa nu tot ce e adevarat si bun e si frumos. O femeie care strica tovarasii o sa fie privita ca o tarfa de toti barbatii care cunosc situatia.Nu am spus-o din rautate noroc