Buna
E o prostie sa crezi ca o sa patesti ceva daca intrii in apa in timpul menstruatiei [ daca ai ciclu ]. Fac baie mereu cand am ciclu si sunt sanatoasa tun. Singura problema la tine e ca s`a putea sa se amestece sangele cu apa... Si ceilalti sa observe o culoare mai ciudata a apei din jurul tau. Stai in apa mai putin ca sa eviti acest lucru si distreaza`te! Si nu are cum sa-ti treaca asa devreme daca alaltaieri ti-a venit. Nu renunta la excursie!
Have fun! >:d<
1.Am stat 5 minute sa inteleg ce ai scris
2.Renunta la stilul asta
3.O sa stai la plaja doar si no sa intri in apa. easy
HF
Pai, ai putea sa iti ceri scuze ca nu poti participa la balaceala si sa stai pe margine. Daca tii neaparat sa intri in apa, poti folosi O.B.-uri. Din cate stiu, nu te dezvirgineaza.
NU mergi
Te scuzi, şi sigur vor întelege(diriginta-dirigintele-învăt.).
Sau mergi dar nu intri în apă
Sper că te-am ajutat!
Fundă?
Baaa baiatule iti trebuie facultate sa citesti chestia asta repede.Tie de fapt iti trebuie o carte de romana nu o excursie
Vitamina K...cel mai bine ar fi sa intrebi farmacistul.
Anul trecut, fix cu o zi inainte de a merge la mare, mi-a venit ciclul. Am ciclu neregulat, dar observasem ca imi vine la 40 de zile, deci, eu planuisem ca imi vine ciclul in ultima zi a vacantei la mare. Faza este ca pe mine ma tine 5-6 zile, iar atunci ma tinuse 4 zile, deci pe mine nu m-a ajutat prea mult. Incearca, poate la tine merge.