anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajuteti-ma,va rog!
Un baiat pe care-l plac si care ma place,intr-o clipa de "nebunie din dragoste" a venit la mine intr-o noapte sa ma vada.M-a rugat sa cobor sa stam de vorba, sa ne plimbam etc., insa eu nu am putut sa cobor ca nu m-au lasat ai mei.Am coborat 2 minute si i-am spus ca nu e bine ce a facut, ca e nebun si din astea, dar nu in sensul sa il cert. A fost aiurea pentru ca nici nu ne-am sarutat,nici nimic, pentru ca ma vedea mama de la balcon. A plecat foarte dezamagit si de atunci nu a mai dat nici un semn de viata.Probabil nici nu mai vrea sa ma vada.L-am sunat si mi-am scuze pentru situatia creata,i-am explicat ca nu puteam sa stau din cauza a lor mei si asa; a spus ca ma intelege,ca nu-i nimic da' se vedea clar ca s-a schimbat fata de mine.
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac ca sa ma "ierte". Stiu ca a fost foarte dezamagitor pentru el,ca a venit fegeaba,dar eu chiar nu aveam ce sa fac altceva, cum sa stau cu el la ora aia tarzie.Credeti ca m-ar putea "ierta" si sa fie ca inainte? Ce ar trebui sa fac? (noi nu suntem impreuna, dar recunosc ca ne e bine unul in compania celuilalt si ca tinem destul de mult unul la altul)

13 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Explica-i. Daca intelege bine, daca nu, e treaba lui.

| HaLoGeNNN a răspuns:

I-ai un cadou (ceas...)

| Jijell a răspuns (pentru HaLoGeNNN):

Cine mai poarta ceas?

| HaLoGeNNN a răspuns (pentru Jijell):

Era doar un exemplu, dar unii mai poarta

| Titanos a răspuns:

Cati ani ai?

| elComandantee a răspuns:

Dacă nu eşti pregătită de o relaţie nu intri într-una. Simplu. Nu poţi de părinţi, înseamnă că nu eşti suficient de matură încât să poţi avea o relaţie. Şi mai simplu.

| Capriciu a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa va intilniti fata in fata si sa vorbiti deschis si sa ii explici ca nu ai avut ce sa faci in acea seara din cauza parintilor tai care si-au facut griji. Spune-i si lui ca te simti bine alaturi de el si tot ce simti poate el crede ca tu nu simti nimic pentru el. Succes!

| teateutza a răspuns:

Te duci la el te asiguri ca sunteti singuri si ii mai explici situati si ai putea dupa ce ii spui toate acelea sa il imbratisezi si iti garantez ca nu doar ca te iarta dar veti fi si impreuna

| Cristyan21 a răspuns:

Doamne am auzit-o si pe asta daca era mai tarziu iti dai seama ca nu te lasa maicata si taicatu dar intreaba-l intr-o zi mai devreme asa daca iese sa va plimbatii.

| 0alafaranume0 a răspuns:

Normal ca se simte ca dracu, omu ardea de nerabdare sa te vada si sa vorbeasca cu tine ca doar nu venea el degeaba pana la tine, si nu s-a ales cu absolut nimic, acum se gandeste doar ca daca va incerca sa fiti impreuna sau daca va incerca sa iti mai faca gesturi d-astea se va intampla la fel si clar ca nu i-ar placea

| Walve a răspuns:

E infantil ce a facut. E o prostie cat casa sa se supere pe tine doar din atata lucru. Si tu, fiind fata desteapta nu o sa il implori sa te ierte pentru ca nu ai gresit cu nimic. Vorbeste cu el si spune-i exact ce te duce capul.

| Giada a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el si sa vezi ce-ti spune legat de situatia asta. Intreba-l inca o data daca este suparat pe tine? Spune-i ca vrei sa stii adevarul. happy
Si da, te-ar putea "ierta".
Sper ca te-am ajutat. :*

| GlaDyAtor a răspuns:

Nu stiu deoarece mi-a fost lene sa citesc!