| AlexUnder200 a întrebat:

Ajutooooooor! Imi place de o fata. Ea acum 2 zile a vrut sa fim impreuna dar eu nu am fost pregatit de o relatie si astazi vreau sa ispun cat de mul o plac.Cum sa procedez.Nu vreau sa fiu prea direct sau badaran asa va rog ajutati-ma funda foarte mare

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai astepta sa treaca timpul ca se poate indragosti de altcineva poti sa-i spui pur si simplu ca te-ai gandit mult mai serios la propunerea ei si ca nu-ti poti lua gandul de la ea si ca vrei si tu sa incercati sa fiti impreuna si ca merita sa va dati o sansa bafta!

5 răspunsuri:
| Muwz a răspuns:

Pai poti sa-i spui:
Buna! Nu am fost pregatit de o relatie atunci dar acum sunt.Te plac mult si vreau sa fiu cu tine.
Scurt si la obiect si modest.
De asemenea poti sa-i dai o floare.
Funda?

| Pufuleteeee a răspuns:

Pai.eu zic sa incerci sa te apropii de ea. poate nu ai fost pregatit pentru ca nu esti genul de baiat care "Am cunoscut fata, gata ma combin cu ea. ". Poate ca ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna, sunt sigura ca si ea mai vrea sa fie intr-o relatie cu tine.Deci...ajut-o,baga-te in vorba cu ea, invit-o in oras. Succes! Fundita?puppy dog eyes

| Crisu a răspuns:

Dacă nu eşti pregatit pentru o relaţie şi îi spui că o placi, mai rău o enervezi. Când îi spui unei fete că o placi(e valabil şi în cazul fetelor, dar şi al băieţilor) înseamnă că eşti pregătit să ai o relaţie cu ea. Deci, acum... după 2 zile, eşti pregătit? happy

| Gabica a răspuns:

Buna!
Poti sa ii zici direct ca atunci nu erai pregatit, dar ti-ai dat seama ca esti sau poti sa ii zici ca trebuia sa accepti propunerea ei, dar ai vrut sa ii propui tu asta.Si o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Poti sa ii dai o floare.

| Florinika a răspuns:

De asemenea daca e colega de scoala. o urmaresti la baie. ii zici cat de mult o placi si o vei arati:adica o dezbraci.si eu tragi.