| Bebya a întrebat:

AJUTOOOOOOR! deci cum sa incep...paiiii am facut sex pentru prima data si pana acum am facut o de 6 ori si mi s a intamplat ceva, dupa ce am facut cam dupa 3 zile am avut un sentiment ciudat ca si cum as fi excitata mereu dar nu eram doar ca simteam ca ma gadila ceva si aveam nevoie intr una la wc si faceam picaturi d urina cate putin si era si putin sange am luat nurofen pentru dureri (la ovare) si de la farmacie ceva pentru urina niste pliculete care trebuie sa le beau de 3 ori pe zi m au ajutat am scapat de acest sentiment cam o saptamana si ceva n am mai facut sex dar ieri am facut si azi m a luat iar acelasi sentiment...ce poate fi? si cred ca o sa ma duc la doctor sa mi fac niste analize dar vreau sa aud si parerea voastra. fiti seriosi va rog. P.S.- tin sa va zic ca va scriu de pe wc acum laughing) nu pot sa ma dezlipesc de el parca as face pe mine intr una! offff.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce sa zic pentru ca nu am mai auzit asa ceva dar poate un medic te va lamuri mai bine

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

"Problema" are legătură cu relaţiile sexuale, asta e cert!

Totuşi, e mai indicat să mergi URGENT la un ginecolog, decât să te iei după diverse "tâmpenii" postate aici...

Oricum, NU putem "ghici" diagnosticul, e nevoie de un CONTROL amănunţit şi de o ecografie vaginală şi/sau una ovariană, pentru a depista eventuale "probleme"!

| rateu a răspuns (pentru bursuc001):

Eu zic sa te duci la spital cat mai repede cu putinta sa vezi ce tii s-a intamplat ca nu cred ca este normal sa tii se intampla asa ceva ca sa iti faca doctorii consultatii si cateva radiogravii sa nu fii cv.Cu placere ca te-am ajutat

| bursuc001 a răspuns (pentru rateu):

Ce-ar fi să mergi TU la şcoală şi să ÎNVEŢI să scrii, apoi să vi AICI să te bagi în seamă!

Dai "rateuri" DEGEABA...

| CarmenElenaa a răspuns:

Mergi la ginecolog. problema ta este foarte ciudata thinking

| Adryanadumitrueu a răspuns:

Sa-ti spun ceva sincer..am 16 ani. deci sunt inca virgina ..chestia cu 'wc`u' nu-i nimic de speriat poate e o raceala la ovare..se trateaza cu pastile prescrise de medichappysper ca te-am ajutat:*

| QuimeraBlahBlahh a răspuns:

- Si o prietena de-a mea la fel a patit. dar nu stiu de ce :-s