Cand vrei sa te sinucizi o faci, nu ameninti/anunti pe altul ca faci asta.
Se caca pe el, stai chilleanu.
Nu am putut sa nu rad cand am citit faza cu inmormantarea..clar e un pripas)
Ei se iubesc foarte mult si din cauza unora ce se baga peste ei au ajuns la asa ceva.din cate spunea ea nu au de ales iar el nu vrea sa traiasca fara ea.
Nu nu este emo...pur si simplu este nevoit sa o faca dar nu vrea sa traiasca fara ea.
Hai fâs. Sor'ta ar trebui sa se duca sa vorbeasca cu ma'sa si cu tac'su, sa-i puste o mama de bataie, pan' i-o veni mintile la cap, daca vine cu astfel de amenintari.
De unde-i moda asta stupida?, auzi sa te forteze sa stai cu el apeland la astfel de tertipuri. Odata ce parintii lui au luat la cunostinta despre intentiile ficiorasului lor, nu mai este treaba lu' sor'ta, daca-si face felul sau nu.
Iar surioara ta trebuia sa-i fi spus, sa-i puna si ei deoparte niste coliva. Individul ala are un bostan in loc de cap, daca vine cu astfel de amenintari. Nu poti sa obligi sau sa fortezi pe cineva sa te placa / iubeasca. Dragoste cu forta nu se poate.
Și în doi ani și patru luni ei nu au renunțat la încăpățânare? Lol, după doi ani și patru luni ei numai pot discuta civilizat și omenește anumite probleme... atunci relația asta nu are niciun rost dacă s-ar fi iubit nu ar fi făcut așa niciunul dintre cei doi. Spune-mi acum de ce s-au certat să știu ce îți spun să facă.
Eu cred ca face glume proaste, stim foarte bine ca baietii sunt imaturi de la natura. Stati calme, nu cred ca e nimic.