| ShadyRecords a întrebat:

Ajutoooor laughing Am mintit o fata ca o plac [vroiam sa ii fac o farsa de 1 aprilie] si ea a luat-o in serios si mi-a spus ca ea ma place de mult timp dar eu nu o plac si ea mi-a zis ca vrea sa fie cu mine si ca ma lasa sa ma gandesc pana maine... ce ii zic ca mie nu imi plc de ea rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| fyfy3 a răspuns:

Daca nu iti place de ea cu arata, nu trebuie sa iei in considerare aspectul.Dar daca nu iti place caracterul ii zici dar cu un ton bland si uite asa:Uite stii mie nu imi place de tine daca vrei sa fim impeuna nu o sa mearga relatie si nu vreau sa-ti frang inima, sper sa intelegi.

11 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Tare fază!
Poate că asta o să-ţi fie învăţare de minte,ca să nu mai glumeşti niciodată cu lucruri serioase.
Nu poţi face altceva, decât să îi spui adevărul, că ai făcut o farsă de 1 Aprilie.
Dar nu te aştepta ca ea să primească vestea asta ca atare,deoarece se va simţi jignită şi folosită.
Nu te va ierta pentru asta.
Sincer,şi au aş face asta,dacă aş fi în situaţia ei.
Îţi meriţi răsplata cu vârf şi îndesat.
La aflarea aceste veşti,există poasibilitatea ca ea să te ignore total ca şi cum nu ai exista,sau să meargă mai departe şi să se răzbune pe tine.
Şi nimic nu poate fi mai crunt pentru un băiat,decât răzbunarea unei fete cu orgoliul rănit.
Şi mai adaug doar faptul că un băiat matur şi responsabil nu ar fi făcut ceea ce ai făcut tu.
Un băiat matur,responsabil,care are capul pe umeri nu ar pune niciodată în joc sentimentele unei fete nobile,pentru a nu-i produce suferinţă.
Ceea ce mai poţi face tu acum este să îţi ceri iertare pentru stupida glumă pe care i-ai făcut-o şi să îi spui că nu ai avut cunoştinţă de sentimentele ei şi că a fost totul o glumă nrvinovată.
Dar până şi scuzele au avut un rol bine definit la momentul potrivit.
Şi îi va părea dubios faptul că nu i-ai spus atunci de gluma ta stupidă.
Şi chiar aşa,dacă susţii cu argumene că nu o placi,de ce ai fost de acord cu timpul pe care ea ţi l-a lăsat ca să te gândeşti?
Fata chiar te iubeşte,dacă face atâtea sacrificii pentru tine.
Dar tu nu o meriţi, nu atingi nivelul ei.
Aşa că ar fi mai bine să-i spui adevărul, doar aşa vei salva situaţia asta penibilă pe care ai creat-o tu singur.

| ana_2556 a răspuns:

Esti un nesimtit. Si prost, daca nu ai gasit o farsa mai buna straight face N-am ce-ti zice. You're a looser

| ELLSSA a răspuns:

Adevarul gol golut!

| ruPfashu a răspuns:

Nu stii ce pierzi amice. Rar ai sa gasesti ofata care sa aiba curajul sa-ti zica ca te place de atata timp! Oricum, treaba ta. Ne pare rau pentru ea, pentru ca o sa sufere din cauza ta. Cius.

Răspuns utilizator avertizat
| Dianaa14 a răspuns:

Oi vrea sa ii spui ca "da iubire vreau sa fim impreuna"? poti sa ii spui ca te-ai lovit la cap si ca ai uitat tot si ca acum nu mai simti nimic pentru ea[eh e o minciuna da.]sau "imi pare rau dar am intalnit pe altcinva si a fost dragoste la prima vedere"[da de unde]

| Bibb1 a răspuns:

...s'ar supara daca i'ai spune ca a fost o gluma si chesstii de genul... ar fi ma bine sa ii spui ca ai prefera sa ramaneti prieteni.

| kataking12 a răspuns:

Ma daca e vreo` nasoala las-o. daca e buna. dai o sansa.

| buburuza_8601 a răspuns:

Esti un tampit sincer

| roxana_6324 a răspuns:

Buna...cred ca daca nu iti place de ea cu adevarat ar fi bine sa ii spui sau daca iti place putin ar fi bine sa incerci sa aveti o relatie...acum depinde doar de tine ce vrei sa faci.

| Gabitssa a răspuns:

Nu-i spune... nu mori daca incerci poate cu timpul o sa te indragostesti de ea :*:*