Nu il lasa. Poti trece oricand la "acea faza". Daca tu nu vrei, nu te obliga nimeni. Daca se desparte de tine pentru asta inseamna ca e un mare nesimtit. Tu poti face ce vrei ca nu te obliga nimeni!
Eu mergeam pentru iubi meu 120 de km, si chiuleam de la scoala, si imi era de ajuns un sarut si un te iubesc, si sa i privesc chipul ei angelic:X:X, e cam perveres, faci cum vrei tu
Eu zic sa il lasi, nu vei avea nimic de pierdut. Dar, in cazul in care sta cu tine doar pentru asta nu il lasa iar daca se va desparti de tine inseamna ca nu te-a iubit niciodata.
Dumnezeule . Scuze! Dar prietenul tau e un tampit. Sincer, stiu cum te simti, probabil si eu m-as simti la fel, insa oricat l-as iubi, nu i-as permite asa ceva.
Draga mea, daca-l iubesti culca-te cu el, dar fara tampenii gen : oral. Asta fac doar tarfele si fetele care nu se respecta. Parerea mea .
Faci cum vrei. Daca tu consideri ca asta-i iubire, atunci n-as vrea sa fiu in locul tau.
Iubirea e cu totul altfel. E tandra, e respectul la baza :*
Macar v'ati vazut? ...eu am fost in situatia asta..am avut un prieten de 1 an si ceva din Oradea..ne'am vazut de 2 ori dupa care a plecat cu alta in Germania ..si mi-a zis ca daca ne vedem si a 3-a oara sa il las sa'mi faca oral..si i'am zis ca mi'e jena si dupa un timp nu am mai vorbit asa des la telefon..si acum am ajuns sa nu vorbim deloc..nu stiu nimic de el...si cred ca e mai bine asa
Da,ne-am vazut.trebuie sa vina acum, sambata, si sta o saptamana, ca are concediu.
Am si eu o prietena gen de asta numa ca el nu vrea sa ma vina la ea si ii spune ca o iubeste si ea la fel da asculta o mel si o face sa planga si se gandeste ca nu cumva sa o insele
Este normal sa il lasi.La cat drum bate pentru tine.Ai 18 ani poti sa decizi si singura in unele privinte!
Funda?
Exista clipe mult mai frumoase in viata, decat sa accepti sa stai cu el mai ales pentru ceea ce ti-a propus, intrebi asta pentru ca probabil e primul tau prieten. Iubirea nu se rezuma la sex, daca vrei sa afli intr-adevar cum este spune-ti punctul de vedere:tu ma vrei pe mine pentru sex si atat sau ma vrei ca ma iubesti. Pune-l sa te astepte, ca numai rabdarea iti va oferi raspunsul. Dupa parerea mea baiatul nu e de teapa ta.
Nu e primul meu prieten, dar...cu el sunt de cel mai mult timp.