Cred ca prietenul tau foloseste o marime de prezervativ nepotrivita. Spune-i sa-si cumpere o marime mai mare, nu vad un alt motiv pentru care se rupe asa de des.
E o prostie nu conteaza ca nu a ejaculat in tine, el cand se excita ii vine cate putina sp... pe care el nu o simte cand vine... Si sa nu mai crezi in povesti de adormit copii sunt riscuri mari, fa-ti verificari si vei afla
Pereti vaginali din smirghel sau prezervative made in China, asta-i dilema mea acum dupa ce am citit intrebarea. In fine, probabilitatile sunt in favoarea ta, slabe sanse sa fii ramas insarcinata.
Fi calma te duci la farmacie ei un test de sarcina costa de la 7 lei la 25 lei sau 10 lei dureaza 10 minute si esti linistita afli foarte rapid...sincer daca nu a ejaculat cum trebuie in tine nu ai cum sa fi...
1 calmeaza-te si gandeste limpede, daca nu a ejaculat in tine nu ai de ce sa iti fie frica 2 luati-va prezervative Durex extrasafe!
Am folosit prezervative Durex Extra Safe.
), da ce pusca mea ati facut de l-ati rupt )))))
Eu cred ca s-a rupt prezervativu de dintii tai , nu avea de altceva, ca pana mea, e EXTRASAFE, 10 min am incercat sa il rup cu mana )
Hmmmm.nu sunt medic dar iti raspund cum stiu eu TOTUSI sa mergi undeva sa faci verificari nu poti fi sigura
Pai acum daca nu a ejaculat normal sa nu fi ramas dar... daca a apucat totusi sa te penetreze cu lichidul spermatic in vagin sau te fi atins in cavitatea vaginala posibil sa fi ramas
Du-te si fa-ti controale PWP