anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutooor! L-am sunat cu nr. adcuns pe "fostul "prieten al meu (de fapt eu am 11 ani nici nu ne-am sarutat nici nimic deci nu prea se pune dar ma rog.) si a raspuns de fiecare data dar eu nu ziceam nimic si tot injura. Si o data l-am sunat dar am uitat sa il sun cu nr. ascuns si ma intreaba ca "de ce ma suni...(numele meu)?) iar eu am inchis repede. Peste vreo 10-15 min.imi trimite mesaj "dc mai sunat?" iar eu nu am mesaje si nu i-am scris nimic. Ce sa fac?

P. S eu m-am "despartit" de el iar el tot ii mai place de mine. nu vreau sa creada ca mai vreau sa mai fiu cu el...
L-am sunat sa vad cum vorbeste si sa vad ce-o sa faca.

As putea sa ii zic ca am vrut cum vorbeste la necunoscut? Sau ce sa ii zic? Pls! Cat de repede se poate...

Răspuns Câştigător
| diana_6879 a răspuns:

Ii spui adevarul si nu minti FUNDOAIE?

5 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

De ce incerci sa te minti singura ca nu iti place de el,o data ce l-ai sunat iti placa, ca daca nu, nu te durea nici capul de el

| Pastiluţă a răspuns:

Păi spuneai că l-ai sunat din greşeală.
În fine, îi spui pur şi simplu că a fost o greşeală şi nimic mai mult.
Ce e aşa greu.
Nu te mai impacienta atât.

| DonCorleone a răspuns:

Pai te-a mancat sa il suni cu nr ascuns
acum suporta consecintelewinking

nu stiu zii si tu acolo ca erai la o petrecere si vroiai sa te distrezi si nu aveai ce face

| Balboa a răspuns:

Nu stiu pui, ai gresit, recunoaste-ti greseala in fata lui si nu mai face asta

| dolcedolecegabanad12345678899098 a răspuns:

Si eu am 11 ani dar nu am prieten! este cam anormal la varsta ta sa ai prieten. la 13 o sa ai iubit si la 15 te mariti?