| mimimaria a întrebat:

Ajutooor. M-am certat cu sotul meu.De cateva luni o tinem tot asa.Nu mai pot, sunt singura, nu am cu cine sa vorbesc, cui sa ma descarc.Eu cred ca nu ma mai iubeste dar nu am curajul sa ma despart e el. Ce sa fac? Imi vorbeste urat, ma tine izolata in casa...Situatia mea nu e asa usoara cum pare pentru ca nici parintii nu ma sprijina...

Răspuns Câştigător
| Maaryyneelaa a răspuns:

Ce varsta ai? Poate trece si el printr-o perioada proasta,se mai intampla ca perioada aia sa tina mai mult sau mai putin,poate ca te tine intr-un fel izolata ca te iubeste mult si ca e gelos, sau poate il deranjeaza intr-un fel sau altul comportamentul tau, fata de el.Imi pare foarte rau ca parintii nu te sprijina,totusi incearca sa vorbesti cu el,sa discutati fata in fata sa-i spui sentimentele tale pentru el si sa-l intrebi daca cumva nu te mai iubeste si a intervenit o alta persoana in viata lui,ar fi bine sa-ti spuna acum la inceput pana nu e prea tarziu! Sa nu profite de tine si sa-si bata joc de tine si de iubirea ta pentru el,si pana la urma parintii tai sunt tot parintii tai si indiferent de decizia ta ei trebuie sa te astepte fiindca esti fiica lor,copilul lor vei ramane mereu si daca alegi sa te intorci la ei,trebuie sa fie de acord,chiar daca vor fi mai duri la inceput dupa vor trece peste si vei privi si tu viata altfel si nu vei mai gresi,dar inca sper sa nu va distrugeti o iubire frumoasa,poate are el anumite momente,poate nu exista o alta persoana in viata lui,poate el inca te iubeste dar dintr-un mod sau altul nu mai stie cum sa-si exprime acea iubire,poate e rece putin fata de tine,din cauza stresului sau poate a fost undeva vreo greseala de a ta si l-ai tinut si tu oarecum "din scurt" si poate din aceasta cauza a fost influentat si de prieteni ceva in genu ' :"ce faci ma,te cauta intruna, te verifica..."Ca intotdeauna se intampla ca pritenii sa fie invidiosi ca el are ceva care ei nu vor avea niciodata si datorita acestui fapt poate s-a schimbat.Cel mai bine ar fi sa discuti cu el foarte serios, sa va spuneti ce simtiti unul pentru celalalt si ce se intampla cu aceasta schimbare de comportament.Totusi,cum te tine izolata? Chiar as vrea sa mai discutam daca se poate,daca vrei sa-mi dai un mesaj cu id-ul tau sa mai vorbim cate ceva,ca deja m-am ingrijorat pentru tine! Pentru moment, mult succes la discutia cu sotul tau, sper sa iasa bine si dupa as vrea sa vorbim!

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dar tu nu mergi la muncă? Dacă vrei un răspuns ceva mai serios, îți las adresa mea de poștă electronică, ăsta este un site frecventat și de copii și nu pot scrie, cam nimic.;;; Mihaidavidoglu1954@gmail.com ::::, dar să îmi explici, mai clar, care este treaba. Tu cu ce te ocupi acum? Ce vârstă ai? Din ce localitate ești? În ce localitate ești acum? Ce pregătire profesională ai? Aveți copii? El este român sau străin? De câți ani sunteți împreună? De câți ani sunteți căsătoriți? Etc.

| answer a răspuns:

Buna! Incearca sa lamuresti situatia cu el! Sper ca e un om cu care se poate discuta! Discuta deschis cu el! E mai bine sa lamuriti totul si sa nu mai traiesti in deznadejde!

Indiferent daca se va lasa cu despartire, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el! Tu sti cel mai bine situatia din casa si tot la tine se afla si rezolvarea problemei...Curaj!

Multa bafta!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Te inteleg, mai mult sau mai putin am trecut prin acelasi lucru si nu este usor sa stai langa o persoana care nu face nimic altceva decat reprosuri.eu cred ca atunci cand lucrurile chiar nu se mai pot solutiona prin vrb buna, cea mai buna cale este sa te desparti de el, pentru ca daca stai sa analizezi putin situatia ta nu este tocmai fericita cel putin eu asa o vad.decat sa ramaneti dusmani si sa ajungeti la gesturi necugetate, mai bine ramaneti amici si cu amintirea ca ati incercat dar nu s-a putut intelegi? funda?

| Maothecat a răspuns:

Incearca sa te gandesti la ce ar fi mai bine pentru tine. Daca consideri ca nu mai are rost sa stai in relatia actuala, renunta si stai linistita ca barbati pe lumea asta mai exista.nu-ti fa probleme pentru ca toate au o rezolvare pana la urma. Daca nureusesti o consiliere cu sotul tau atunci baga divort si gasesti tu pe altcineva...O sa te simti mai bine chiar daca o sa fie greu la inceput! Succes

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Buna :d.trimitemi un mesaj cu id-ul tau si putem vorbii.
Chiar mi-ar face placere.