In aceasta situatie sunt si eu. Si mie mi-e frica de liceu fiind boboaca. Eu cred ca ar trebui sa le spui cu frumosul ca nu esti interesata si ca nu ai prieten, iar daca nu inteleg ar trebui sa lasi deoparte teama ca nu te vor mai suporta. Prietenul si relatia ta conteaza mai mult asa ca ar trebui sa ripostezi. PUPICI:X
Joaca-te cu ei! da-le sperante si apoi lasa-i sa sufere ii vei lasa raniti si tu vei iesi bine
Le zici frumos ca tu ai deja un prieten si atunci sa-si ia gandul de la tineceea ce nu inseamna ca nu puteti fi prieteni in continuare
Simplu!
Spune-le ca ai prieten si probabil daca nu ai avea ai fi cu ei... Spune-le ca merita pe altcineva...Parerea mea.
Boboacelorsi eu sunt boboc pe mine de ce nu ma agata fetele
Ii zici ca nu vrei si gata
Spune-le ca ai prieten si ca il iubesti mult; si daca esti intampinata cu maini pe fund sau pe sani (stiu eu cum sunt dracii de baieti in ziua de azi) atunci aia nu merita niciun respect, ba chiar repede-i! E o perioada mai aiurea pentru voi acum, dar vei supravietui!
Eu nu inteleg de ce esti asa speriata adica in liceu e viata buna, nu ai de ce sa fii speriata, iti faci o gasca, fii naturala, vorbste cu ei frumos, nu fii salbatica si ai sa vezi ce bine e
totul e sa vorbesti frumos cu toti, sa le explici clar
mumu=****
Dara, doar nu le fac un ''mumu'' sau cum mosu' era ca sa ma lase in pace! ca doar nu-s parashuta! :O