| Andreiu68 a întrebat:

Ajutor! Acum 2 luni a venit o fata la mine ca sa ne uitam la un film( in adevaratul sens) Ca sa se inteleaga matusa mea s-a cuplat cu un nene si nenea asta are o fata de 18 ani, iar eu am 19. Aceasta fata de 18 ani, Ana, a venit la mine sa vedem un film.Ea mi-a propus daca vin la ea sa vedem un film ca se plictiseste,iar eu i-am spus sa vina ea la mine ( eu stiind ca la ea acasa e bunica ei tot timpul) ca sa vedem un film ca la mine e mai bine, e mai cald, sunt singur,facem galagie o deranjam pe bunica, am ciocolata. Asa ca a venit la mine am gasit un film, ne-am pus in pat cu laptopul, dar ne-am uitat 10 min la el si dupa ne-am plictisit si am inceput sa vorbim, sa ne tachinam, ma urcam peste ea o luam de maine nu mai avea ce sa faca,o gadilam si ea imi facea la fel si multe jocuri copilaresti,o atingeam cand ne mai jucam pe sani,pe fund,la un timp mi-am dat seama unde se excita si ma jucam cu ea, o mangaiam unde vedeam ca reactioneaza ca si cum ar incerca sa rada dar se abtinea sau mai facea si aaa uneori si se vedea ca era uda pe ea, dar cu toate astea nu am ajuns la nici un act sexual ( desi cred ca era in proportie de 70%sa se intample am decis sa nu mai exagerez si sa urc procentele), desi eu imi doream o aventura cu ea. La sfarait fata a plecat acasa am pastrat legatura ( ca sa va zic de pe acum fata asta ma place, se vede pe ea) si acum 2 zile mi-a spus ca vrea sa mai vina la mine,maine sa vedem un film, i-am spus nici o problema. Acuma ce sa fac, adica data trecuta cand a plecat fata de la mine mi-a spus aa,nu ma ei in brate? Am luat-o in brate si dupa a mai spus ca de ce nu pup asa de plecare,am zis lasa ca nu stiu ce si tura viitoare. Fata asta vrea sa vina iar la mine. Ce sa fac acum,vreau daca nu reusesc ceva intim,macar sa ne simtim bine. Eu cred ca daca o sarut eu primul sa zic ea se lasa dusa de val,o cunosc deja.Dar eu sunt si timid, nu cred ca as putea sa o sarut eu asa. Sunt timid pana ma ea nebuneala( nu sunt virgin) Adica cum sa procesez asa pas cu pas ca sa fie altceva, nu ca data trecuta? Fara raspunsuri ipocrite si de genul ca nu au cum sa faci nimic cu ea sau altele de genul.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai auzit de petting? Poate ca la inceput ar fi cazul sa incercati asa ceva. Si in cazul in care veti ajunge la concluzia sau veti considera ca amandoi sunteti ''pregatiti'' sa treceti a pasul urmator o veti putea face fara probleme deoarece veti fi in cunostinta de cauza. big grin

| alina2k18 a răspuns:

Pai sa se lase cu oralewinking boss, nu e chiar asa intimwinking

| Eduard196 a răspuns:

sad

| AliTheo18 a răspuns:

Se vede ca ii place si ei de tine, si cred ca si ea vrea ceva, daca nu din a doua intalnire, poate pe viitor, dupa ce aveti o relatie si mai trece ceva timp, depinde si de ea si de tine. Poti sa incepi tot printr-o joaca, sa radeti etc, sa o atingi in unele zone, in joaca. Sa o pupi, sa o musti, si dintr-o data sa te uiti la ea, in liniste, si sa o saruti, apoi treci usor la fiecare etapa, dar nu dintr-o data. Vezi daca ii place si cum reactioneaza.

| Randomuser2000 a răspuns:

Ii dai si fugi

| Chetys a răspuns:

Dacă fata te place e greșit sa-ți dorești doar o aventura cu ea, asta ar însemna ca nu o respecți, noi nu-ți putem da un sfat foarte clar pentru ca nu se va "pupa" cu ce se va întâmpla cu adevărat..eu cred ca ea s-a simțit bine și data trecută, puteri diversifica puțin, in loc de in film sa stați de vorba sa va Cunoaște-ți mai mult și apoi dacă vezi ca se simte bine cu tine și tu cu ea ai putea sa lași un moment de liniște între voi in timpul convorbiri și s-o săruți, sau la plecare, nu le poți face pe toate o data când nici măcar tu nu știi ce vrei.