Nu ai auzit de petting? Poate ca la inceput ar fi cazul sa incercati asa ceva. Si in cazul in care veti ajunge la concluzia sau veti considera ca amandoi sunteti ''pregatiti'' sa treceti a pasul urmator o veti putea face fara probleme deoarece veti fi in cunostinta de cauza.
Se vede ca ii place si ei de tine, si cred ca si ea vrea ceva, daca nu din a doua intalnire, poate pe viitor, dupa ce aveti o relatie si mai trece ceva timp, depinde si de ea si de tine. Poti sa incepi tot printr-o joaca, sa radeti etc, sa o atingi in unele zone, in joaca. Sa o pupi, sa o musti, si dintr-o data sa te uiti la ea, in liniste, si sa o saruti, apoi treci usor la fiecare etapa, dar nu dintr-o data. Vezi daca ii place si cum reactioneaza.
Dacă fata te place e greșit sa-ți dorești doar o aventura cu ea, asta ar însemna ca nu o respecți, noi nu-ți putem da un sfat foarte clar pentru ca nu se va "pupa" cu ce se va întâmpla cu adevărat..eu cred ca ea s-a simțit bine și data trecută, puteri diversifica puțin, in loc de in film sa stați de vorba sa va Cunoaște-ți mai mult și apoi dacă vezi ca se simte bine cu tine și tu cu ea ai putea sa lași un moment de liniște între voi in timpul convorbiri și s-o săruți, sau la plecare, nu le poți face pe toate o data când nici măcar tu nu știi ce vrei.