Daca na vrut sa iti dea accept pe Facebook e clara, atunci probabil o luase valu, dupa s-a trezit, asa ca nu este curioasa de tine. Daca era curioasa iti garantez ca te cauta ea pe tine.Nu insista,nu-i scrie nimic,dupa se crede prea importanta,de aici si pretentiile astea cat china alea fetelor. Daca toti le periaza, vai ce frumoasa, esti, vai ce draguta esti si tot asa, fetele deja se cred printese, viseaza la cine stie ce.De vina cine sunt? Baietii, sau astia care tot insista, care se tot baga in seama chiar daca o femeie nu-i vor.Eu asa zic vezi-ti de treaba, daca e ceva te c auta ea, tu deja ai facut destul.Nu sta sa te rogi de o pitipoanca asta pare din ce ai spus, da accept oricui numa tie nu.Ori vrea sa te faca catelusu ei, te tine in tensiune sa te faca sa te indragostesti de ea, ca dupa sa te duca in lesa
NU trebuie sa renunti incearca sa o bagi in semama si sa iesi pe undeva cu ea.
Părerea mea este ca nu ar trebui ss o abordezi direct, da fa cumva sa intri in contact cu ea dar comporta-te mai cu indiferență, ca si cum nimic special nu s-ar fi întâmplat între voi, poate chiar ar trebui sa o faci geloasă.
Nu trebuie sa renunti.
Du-te acolo unde lucrează și încearcă sa vorbești cu ea ca nu ai nimic de pierdut. Dacă nu te va servi ea, te poți duce la ea sa o saluți. Nu încerca să pari obsedat sau prea interesat de ea. Vorbeste-i normal, intreab-o ce mai face și de ce nu a mai dat niciun semn având în vedere ca a spus ca vrea sa va mai vedeți, orice scuza ar baga răspunde-i relaxat ca e ok și ca nu
e nicio problema și atunci dacă vezi ca baga scuze aiurea și nu pare a fi interesata de tine termini conversația și pleci, dacă își cere scuze și are un motiv întemeiat, ii poți propune sa ieșiti undeva.
Nu renunța la ceea ce îți dorești, ok? Du-te la cafenea și fii tu însuți, bag-o în seamă, dă-te la vorbă și vezi cum reacționează, după asta o să ai toate lucrurile clarificate. Succes
Curiozitațibărbați întreabă: