| Bib a întrebat:

Ajutor.straight face
Acum cateva zile am fost afara cu ceva prieteni si am ramas singur cu baiatul care vroia sa fie cu mine. si eu cu el laughing.
si ne-am sarutat si bla-bla. stiti voi. :d
si. tot asa. da cand veneau ei inapoi nu ma baga de seama deloc desi celorlalti le zicea ca suntem impreuna. si seara o trebuit sa plece si eram noi doi si... ne-am sarutat 30 de minute incontinu rolling on the floor
da nu inteleg i rusine cu minestraight face? adica toti prieteni lui stiu ca suntem impreuna ca el le-o zis!
app. si ieri am pus`o pe o prietena sa il intrebe daca`s cu el si el o zis nu stiu cred...thinking
ajutati-ma! ce sa facstraight face?crying

Răspuns Câştigător
| claudia_7744 a răspuns:

Poate ca ii e rusine sa te sarute in public o fi mai pudicstraight facedesi mi se pare cam aiurea comportamentul lui de ce nu-i zici simpku ce te deranjeaza? si ca toate reactiile lui de fata cu ceilalti te deruteaza?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce fraier!oh go on
Ia-o tu de mana pe domnisoara asta rusinoasa sau saruta-l de fata cu restul asa ca spulberi toate misterele asteahee hee

| lextim a răspuns:

Eu zic ca daca face asa renunta la el. dar daca ti la el vorbiti si vezi cei in capu lui...

| J0hn a răspuns:

Fi indiferenta. vine ca un catelus(H) dupa tine! ai grija big hug

| Maya. a răspuns:

Ignora`l un timp.Nu`l mai baga nici tu in seama cand sunteti cu prietenii si nici cand nu sunteti singuri.sau fii directa si provoaca`l la discutie.il intrebi de ce face asa.hai,curajwinking

| adriana_5532 a răspuns:

Intraba-l : tie ti se pare ca suntem impreuna? da spune-i-o cu indiferentahappy si vezi ce zice daca zice dahappy i zici atunci comporta-te si cand esti cu prietenii la fel ca si cand suntem singuri si daca zice nu i zici asa ma gandeam si eulaughing