Exista solutii...
1.anuntati parintii despre ce s-a intamplat. Te inteleg ca iti va fi greu, si mia aels rusine. Insa, trebuie sa o faci, altfel...
2. Anuna-ti diriginta, aceasta o sa ia masuri.
3. Cred ca ar fi foarte bine sa anunti si directorul, si poate chiar l-ar exmatricula. Amenintarile in scoala nu sunt permise, si mai ales hartuirea sexuala. Care la clasa a6a:O oau
PS: si eu sunt clasa a6a. :-D Si te inteleg ca iti este greu s faci ce am scris mai sus, insa incearca sa nu iti fie rusine, tot trebuie sa o faci. Si daca tot incearca sa-ti faca ceva, si chiar lucrurile devin mai grave, "112, politia in actiune".
Este o situatie care te depaseste pe tine.Anunta-ti diriginta si parintii, si ei vor stii ce trebuie facut!
Anunta parintii la bun sa vina la scoala si sa vorbeasca cu el sa il puna pe mucos la punct!
Nu cred ca are ce sa iti faca am patit si eu ceva de genu in clasa a 7a si tot comenta un rrom ca o sa fim impreuna si tampenii din astea el era mult mai mare cred ca avea peste 25de ani cam 30.
Am zis ca daca spun la parinti baga cutitul in toti, iar eu mi-am bagat p***a in el si nu am acceptat sa fiu amenintata si am spus.
A fost un scandal mare la bloc, dar acum ii zice „buna ziua"lu taicamio.
Ma gandesc cum ce e ala un mucos e doar vorba de el.
Hmm Tzigani? rromi fara indiferenta da este adevarat uni :rromi: sunt inculti obsedati sexuali ai parinti? zile sa se ia de el sa te lase si daca te mai hartuieste pune mana pe un scaun si dai in cap
Anunta-ti parintii!
povesteste-le ce ti se intampla iar ei te vor ajuta
sau transfera-te la o alta scoala
Chiar nu tsiu ce sa fac. s-a spus ca a violat o fata la cealalta scoala. apoi eu nu stiu ce sa cred
A 6-a a? Hartuire sexuala. minor ia intre 3-5 ani sau chiar mai mult.
Cred ca ala pune mana pe tine si se duce acasa si ii da in cap...
LaurentiuNicu04 întreabă:
15LupeanRad întreabă: