| LovelyBitch a întrebat:

AJUTOR! AJUTOR!
Tip de hartuire extra grav laughing...
Hey lume! Am o problema! M-am mutat anul acesta intr-o clasa noua (sunt doar a 6-a) si in clasa aia este un rrom.Si ma tot hartuieste! Ma tot prinde de fund si azi, stateam in banca si vine in fata mea si da din ...intelegetzy voi laughing si nu l-am bagat in seama. Dupa aia vine si ma prinde de s**, sa spun asa si spune tot felul de prostii.Normal ca ma apar...Si cand am mers aksa, el merge in cealallta parte a drumului cu o prietena si cativa baieti si spune " Ioi, ce imi place *****(asta ii numele meu dar nu il dau) si vreau sa ma f** cu ea dar lasa ca o sa reusesc!" Si nu tsiu ce sa fa! Mie chiar frica pentru ca cu ei, tiganii, nu te pui ca isi cheama cativa prietei mai mari si am bulit-o, intelegeti? Ce sa fac? Cum sa-i dau de inte; es sa ma lase in pace? Eu cred ca nu ma iubeste numai zice si el asa! Dra daca chiar ma place, ce ma fac? Amnoroc ca ramane repetent ( ca sem. 1 a ramas corigent la toate materiile) dar cred ca si atunci ma va hartui! fundita :*

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Exista solutii...

1.anuntati parintii despre ce s-a intamplat. Te inteleg ca iti va fi greu, si mia aels rusine. Insa, trebuie sa o faci, altfel...

2. Anuna-ti diriginta, aceasta o sa ia masuri.

3. Cred ca ar fi foarte bine sa anunti si directorul, si poate chiar l-ar exmatricula. Amenintarile in scoala nu sunt permise, si mai ales hartuirea sexuala. Care la clasa a6a:O oau

PS: si eu sunt clasa a6a. :-D Si te inteleg ca iti este greu s faci ce am scris mai sus, insa incearca sa nu iti fie rusine, tot trebuie sa o faci. Si daca tot incearca sa-ti faca ceva, si chiar lucrurile devin mai grave, "112, politia in actiune".

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este o situatie care te depaseste pe tine.Anunta-ti diriginta si parintii, si ei vor stii ce trebuie facut!

| Tania a răspuns:

Anunta parintii la bun sa vina la scoala si sa vorbeasca cu el sa il puna pe mucos la punct!
Nu cred ca are ce sa iti faca am patit si eu ceva de genu in clasa a 7a si tot comenta un rrom ca o sa fim impreuna si tampenii din astea el era mult mai mare cred ca avea peste 25de ani cam 30.
Am zis ca daca spun la parinti baga cutitul in toti, iar eu mi-am bagat p***a in el si nu am acceptat sa fiu amenintata si am spus.
A fost un scandal mare la bloc, dar acum ii zice „buna ziua"lu taicamio.
Ma gandesc cum ce e ala un mucos e doar vorba de el.

| LobyCreW a răspuns:

Hmm Tzigani? rromi fara indiferenta da este adevarat uni :rromi: sunt inculti obsedati sexuali ai parinti? zile sa se ia de el sa te lasewinking si daca te mai hartuieste pune mana pe un scaun si dai in caphappy

| DE3a94 a răspuns:

Anunta-ti parintii!
povesteste-le ce ti se intampla iar ei te vor ajutawinking
sau transfera-te la o alta scoalathinking

| LovelyBitch explică:

Chiar nu tsiu ce sa fac. s-a spus ca a violat o fata la cealalta scoala. apoi eu nu stiu ce sa cred

| stefannn a răspuns:

A 6-a a? Hartuire sexuala. minor ia intre 3-5 ani sau chiar mai mult.
Cred ca ala pune mana pe tine si se duce acasa si ii da in cap...

| rGhost a răspuns:

Fi rasista, si atunci nu o sa te mai placa rolling on the floor

| Mitzi_3773 a răspuns:

Poi eu zic ca discuti cu el, sau mai bine, cand il vezi, fugilaughing