| Roxana0606 a întrebat:

AJUTOR! Am 16 ani si cum stiam ca azi trebuie sa-mi vina menstruatia mi.am pus un tampon galben si dupa ce am venit de la careu mi.am dat seama ca imi cursese putin si un lichid negru straight face. Acum nu mai curge nimic si ma dor sanii si burta. Nu am facut nimic cu nimeni si nu stiu daca sa.i zic mamei sau nu straight face Poate crede altceva... Ce credeti ca poate fi?

Răspuns Câştigător
| CocoMexii a răspuns:

Nu e nimic. nu te speria. Peste cateva zile iti va veni menstruatia, probabil ai fost mai stresata sau nervoasa si de aceea ti.a curs.

9 răspunsuri:
| CocoMexii a răspuns:

Nu e nimic grav, nu te alarma. Uneori se mai intampla sa iti curga un lichid mai inchis la culoare.

| Roxana0606 explică (pentru CocoMexii):

Da, dar s.a oprit puppy dog eyes

| Roxana0606 explică (pentru CocoMexii):

Mi.a venit dupa cateva ore. Eram intr-adevar putin stresata :*

| CocoMexii a răspuns (pentru Roxana0606):

Ma bucur. Multumesc de fundita! Ai grija de tine! :*

| CocoMexii a răspuns (pentru Roxana0606):

Nu e nimic. nu te speria. Peste cateva zile iti va veni menstruatia, probabil ai fost mai stresata sau nervoasa si de aceea ti.a curs.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai motive de îngrijorare happy

La unele fete/femei, apare o sângerare redusă/maronie 1-2 zile ( la începutul menstruaţiei ) şi/sau 1-2 zile la sfârşitul menstrei.

Toate cele bune.

| Happyjump a răspuns:

E ceva destul de normal, la început (uneori) îti curge un lichid închis la culoare, dar puțin

| Roxana0606 explică (pentru Happyjump):

Sa fie un lichid premenstrual? ( "pata de culoare ") si maine sau in seara asta sa-mi vina normal? e prima oara cand mi se intampla de la 12 ani de cand mi.a venit si m.am speriat putin laughing

| Happyjump a răspuns (pentru Roxana0606):

Probabil

| masokista a răspuns:

Nu este nimic. asta este un semn ca vine menstruatia ( si eu am patita asta)