| Andreiu68 a întrebat:

Ajutor! Am 19 ani si am intretinut relatii intime cu o fata de 15 ani si vrea sa ma dea la politie. Sa incep asa : Am vazut-o pe strada, mi-a placut de ea, si un prieten mi-a spus ca o cheama asa si asa si mi-a spus Facebook sa vorbim. Am vorbit 2 zile, ne-am vazut si a 3-a zi ea mi-a spus ca sunt un tip super si ar vrea o relatie. Dupa 3 saptamani de relatie am ajuns si in intimitate( ea parca mai mult batea apropouri si nu era virgina ( mi-a spus). Intre timp ne-am certat, ne-am despartit de aproape 2 zile si a spus ca a vorbit cu tatal ei ca sa ma dea la politie ca am intretinut relatii cu ea, minora fiind. Acum ce de facut? Sa vorbesc cu ea? Daca ma da au trecut aproape 48 de ore la la actul sexual, a fost din ambele parti, nu am tras de ea, ea inainte nici nu era virgina. Sfaturi!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca depune plangere dupa 48h nu ai treaba. Cand te duce la sectie le zici sa scoata certificat medic precum ai facut sex cu ea si ginecologul nu va vedea urme de penetrare. Ea va fi vinovata pentru declaratie in fals si poti rade in fata ei dupa aia

| corbulalbrosu a răspuns:

Exista si posibilitatea de a ajunge in situatia de a avea probleme cu justitia.

| mihai69 a răspuns:

Citat din Codul Penal în vigoare:
===
INFRACŢIUNI PRIVITOARE LA VIAŢA SEXUALĂ

Art. 198

Actul sexual cu un minor

Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex între 15-18 ani, dacă fapta este săvârşită de tutore sau curator ori de către supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacă făptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenţa sa asupra acesteia.

Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
===
Așadar, poate merge liniștită - dacă nu poate dovedi că a fost viol, sau că i-ai fi promis / oferit nu știu ce - adio, nu are un caz și scapi.

| Necunoscut112 a răspuns:

Care ar fi relevanţa faptului că nu era virgină?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mesajele cu ea pe telefon? Asta te poate scapa, dovezi ca si ea a vrut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer asa va trebuie ca aveti numai sex in cap! La 19 ani, alta nu găseai decat pe asta de 15? Doamne. straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bineinteles ca tot bărbații s au gasit sa mi dea stupid la raspuns. Nu va place când va spune omul adevarul!
Baietas...asa iti trebuie, data viitoare când esti în călduri...ia ti una de varsta ta, nu un copil. Daca eram in locul parintilor ei te jucam in picioare..nu era virgina auzi ce scuza.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Kimball a răspuns:

Este minoră, puşcăria te mănâncă.
Să nu scapi săpunul.

| Cinga25 a răspuns:

Stai linistit. Daca cumva se ajunge la judecata, aia trebuie sa iti dovedeasca vinovatia(tu nu trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat). Nici nu are probe sa dovedeasca in vreun fel ca a fost viol, nu ai de ce te teme. Si oricum spune asta doar sa te sperie, nu va face nimic. Pace