| SandraMarinn a întrebat:

Ajutor..Am 19 ani si am o relatie de 2 ani, ne-am racit foarte mult din cauza faptului ca nu ne-am mai intalnit de cam 6 luni, pe motiv ca nu are cu ce sa vină, avand in vedere ca ne despart in jur de 7 km.Țin la el,dar am ajuns la concluzia ca ma atrage,in prezent, doar fizic foarte mult +obisnuinta si cred că din partea lui e acelasi lucru, dovanda fiind faptele.
Recent, de vreo 2 luni,am cunoscut alt baiat,care ma atrage intelectual si avem multe lucruri in comun,el nu stie ca eu,, am prieten", dar v-am zis cum e situatia..Nu s-a dat la mine, ma vede ca o prietena, dar eu ajung să ma cam îndrăgostesc.Ce sa fac? Cum sa gestionez situatia?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O să ajungi la fel și cu ăsta peste 2 ani. e normal să apară monotonia dacă nu întreții relația

| Violleta2022 a răspuns:

7km este drum lung?
Daca merge pe jos nu face mai mult de 1 ora si jumatate!
Sa-si ia bicicleta, daca ii este lene sa mearga pe jos!

| Sofer a răspuns:

"pe motiv ca nu are cu ce sa vină, avand in vedere ca ne despart in jur de 7 km."
Daca nu putea sa mai vina sa va vedeți. Tu de ce nu ai mers la el?

| RowseRj a răspuns:

Eu zic să pui punct relației actuale. Poate el are pe alt cineva de aceia v-ați răcit. Dacă chiar ar fi vrut ar fi venit la tine. Relația voastră sa cam distrus. Fi sinceră cu el și spune că nu mai îl iubești. Părerea mea e că dacă tipul ăsta al doilea te atrage mai mult decât fizic înseamnă că e o persoană mai mult potrivită pentru tine.